Marian Șotârcă: „Am câștigat un meci foarte important„

0
74

În runda a 19-a la futsal, Dunărea Călărași s-a impus cu scorul de 4 – 3 în fața celor de la Spicom Sf. Gheorghe. În partida jucată în sala Polivalentă din Călărași, echipa de pe malul Borcei a avut ceva emoții spre finalul jocului dar până la urmă sportivii călărășeni au sărbătorit împreună cu suporterii victoria echipei. Pentru Dunărea au marcat: Movileanu, G. Tomescu, Ion Dumitru și Plugaru. Spicom a reușit să-i dea 3 goluri lui Moldoveanu prin Jose Mate, Al. Ioani și Țicalo. 

„Am reușit să ne impunem într-un meci destul de important pentru noi. Practic a fost primul joc decisiv cu o contra-candidată la play-off. De acum încep meciurile importante. Am rata foarte mult și am ajuns să tremurăm puțin spre final așa cum am mai procedat noi și la alte meciuri dar importantă este victoria„, a spus Marian Șotârcă, antrenorul echipei de futsal a Dunării.

Pentru călărășeni urmează un program greu. Dunărea joacă în Cupa României la futsal pe 3 martie la Bukovina Vicov iar apoi pe 5 martie călărășenii trebuie să ajungă la Tg Secuiesc pentru partida din campionat cu KSE. „Avem un program obositor. Sper ca elevii mei să nu uite de importanța unui meci ca cel de la Tg. Secuiesc. Să ne aducem aminte de partida de la Galați de anul trecut, acel meci memorabil pentru noi. Am reușit o performanță notabilă și ne dorim și anul acesta să ajungem cât mai sus în play-off, a mai spus Marian Șotârcă.   

În acest moment Dunărea Călărași se află pe locul 6 în clasamentul Ligii I la futsal cu 24 de puncte. 

Echipele: 

Dunărea Călărași: Moldoveanu – Movileanu, Plugaru, Dumitru, Tomescu.

Rezerve: Cinaru – Rotaru, Șotârcă, Krstic, Kostic, Ioani, Bejenaru, Vârlan.

Antrenor: Marian Șotârcă. 

Spicom Sf. Gheorghe: Grigoraș – J. Mate, David Morenco, Țicalo, Puertas.

Rezerve: Kisgyorgy – Vlăduț, Alonso, Akos, Herguedan, Burciu, Kanyo, Lorand, Josef.

Antrenor: Attila Farkaș.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

3 × four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.