Aihan Omer e aici?

0
263

La clubul AHC Dunărea Călărași nu există un preparator fizic. Acest lucru se simte foarte bine și se observă clar în partidele pe care elevii lui Omer le-au făcut în campionat. Călărășenii par obosiți mai ales în partea secundă a meciului. Asta s-a întâmplat și ieri, atunci când Dunărea a pierdut meciul din Liga Națională contra Stelei. Șania & Co. au tras din greu, mai ales în repriza a doua când spre finalul partidei au scăpat meciul din mână. În prima parte, călărășenii au avut jocul la discreție câștigând primele 30 de minute cu scorul de 18-16. 

Aihan Omer a făcut o declarație foarte bună după meciul pierdut etapa trecută la Dinamo. Acesta a spus că: „avem jucători cu experiență. Câțiva„. Această afirmație, pare că i-a înfuriat pe unii jucători care s-au „bășicat„ puțin pe selecționer. Lipsa pregătirii fizice pune pe butuci echipa care acum se află pe locul 9 în Liga Națională și pe care o așteaptă meciuri de foc. Dunărea se gândește acum să scape de retrogradare dar când ai pe bancă jucători pe care nu i-ai folosit în niciun meci, e greu de crezut că lucrurile vor merge pe un făgaș mai bun.

Omer ar trebui să se gândească și la o schimbare. Poate chiar a lui. Călărășenii nu vor mai tolera astfel de eșecuri, chiar dacă sala Polivalentă se umple până la refuz atunci când echipa joacă pe teren propriu. Putem spune că până în acest moment, banii care se bagă în această echipă nu se justifică. Echipa are nevoie de susținere financiară dar nu și în momentul în care se toacă niște bani aiurea. E clar că la ora actuală, lotul pe care îl are la dispoziție Omer este format din jucători cu experiență, dar doar atât, fără o pregătire fizică adecvată. Etapa următoare, Dunărea se deplasează la Timișoara. 

Echipele

AHC Dunărea: Roman Zacaciurin 4 (goluri), Marius Ignat 2, Florin Nicolae, Răzvan Gavriloaia 6, Alin Șania 5, Adi Mitrea, Sabin Ignat    5, Valeriu Erhan, Vladimir Carali

Ghiță Mateaș, Anatoli Bulov 8, Oleg Kumogorodsky 1, Pavlo Gurkovsky 1, Vadim Brazhnyk, Iulian Andrei.

Antrenor: Aihan Omer:         

Steaua București: Ivan Matskevich, Daniel Stanciu, Andrei Grasu 9, Martin Johannson 1, Florin Dragomir, Marius Szoke 3, Ionuț Georgescu 7, Gabriel Florea 7, Mykola Stetsyura, Gheorghe Irimescu 2, Laurențiu Dinescu 1, Andrei Cian 1, Darius Apolzan, Said Ouksir 2, Valentin Petrila.

Antrenor: Ovidiu Mihăilă.    

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

five + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.