Drăgulin: „Handbaliştii au demonstrat încă o dată că au valoare”

0
86

AHC Dunărea Călăraşi s-a calificat în Final four-ul Cupei Românei la handbal masculin, învingind-o pe Dinamo cu 32 la 29, într-un meci jucat ieri la sala Polivalentă din Călăraşi. Călărăşenii lui Aihan Omer au fost în avantaj pe parcursul primei reprize, când paradele portarului Vladimir Braznik şi lansările sale pe contra-atac au făcut diferenţa. În minutul 13, Dunărea conducea cu 5 goluri avans, 8-3. La pauză, Călăraşiul mai avea însă doar doar două goluri în plus: 15-13, însă în partea secundă publicul călărăşean avea să aibă un aport important în susţinerea echipei.

Dinamo, liderul Ligii Naţionale la hadbal, a început în forţă partea a doua a meciului şi în minutul 38 a reuşit pentru prima dată să egaleze la 19, iar la jumătatea reprizei chiar să aibă avantaj de două goluri : 23-21. Ultimele 5 minute au aparţinut însă echipei antrenate de Aihan Omer, Dunărea Călaraşi, care s-a desprins pe tabelă şi a încheiat la o diferenţa de 3 goluri, 32-29, cu ultima reuşită spectaculoasă a lui Alin Şania, cel mai bun jucător al învingătorilor. Acesta a marcat 7 goluri, el şi portarul Braznik – ucraineanul a avut nu mai puţin de 15 parade – fiind remarcaţii partidei. La oaspeţi, bucureşteni Vrankovici, Şandru şi Ragot au marcat fiecare câte 7 goluri, iar portarul Ionuţ Irimus a reuşit 12 parade.

"Suntem în semifinalele Cupei României la handbal masculin!! AHC Dunărea Călăraşi a învins Dinamo Bucureşti cu scorul de 32-29! Felicitări! O atmosferă superbă în Sala Polivalentă din Călăraşi! Handbaliştii au demonstrat încă o dată că au valoare. Pentru mine sunt cei mai buni. Avem şi un public minunat la Călăraşi. Spectatorii au susţinut echipa şi asta s-a văzut şi în jocul lor, mult mai bun decât al celor de la Dinamo. Suntem alături de handbalişti şi îi susţinem în continuare", a spus primarul municipiului Călăraşi, Dan Drăgulin.  

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

2 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.