ŞOC! Primarul Daniel Drăgulin candidează, din nou, sub sigla PNL!

0
89

Deşi în cadrul diferitelor întâlniri cu presa, actualul edil al municipiului, din postura de membru al UNPR, Daniel Drăgulin declara că îşi doreşte un nou mandat în fruntea Primăriei Călăraşi, de câteva zile lucrurile s-au schimbat radical. Ca atare, potrivit unor înţelegeri făcute direct cu liderii partidului Naţional Liberal de la Bucureşti, Drăgulin ar fi fost de acord, dar cu unele condiţii,  să se rentoarcă în mijlocul formaţiunii politice sub sigla căreia a şi obţinut acum patru ani, mandatul de primar al municipiului Călăraşi.

De altfel, în urma ultimului sondaj ce a fost efectuat la Călăraşi şi care s-a referit la candidatul care ar avea cele mai mare şanse la funcţia de primar al municipiului, Daniel Drăgulin s-a aflat pe primul loc, urmat de Emil Muşat, Vasile Iliuţă şi Marian Dinulescu. 

Interesant este faptul că, deşi au lucrat câţiva ani buni împreună, atât în cadrul Consiliului Judeţean, cât mai ales la construcţia PNL Călăraşi, între Daniel Drăgulin şi Răducu Filipescu s-au creat unele disensiuni care au dus la ruperea unei relaţii politice într-un mod destul de dur, acest lucru ducând la momentul în care Drăgulin a părăsit PNL şi s-a înscris la UNPR.

Mai mult, potrivit surselor noastre, surprizele nu se opresc aici! Dacă Daniel Drăgulin nu mai candidează din partea UNPR, colegii de coaliţie, adică cei din PSD au rămas cumva descoperiţi. Cu siguranţă şi aceştia vor apărea în scurt timp cu un candidat, cel mai vehoculat nume fiind cel al viceprimarului Marius Dulce.

Şi surprizele nu se opresc aici. Se pare că şi în cursa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeaţan, bătălia va fi una destul de strânsă, dat fiind că, aşa cum s-a tot speculat, şi-ar dori să vină în fruntea judeţului  ba Vasile Iliuţă, ba Marian Dinulescu, pentru că Răducu Filipescu nu mai vrea un nou mandate.

Numai că, aşa cum declara preşedintele Filipescu într-o conferinţă de presă, deputatul Vasile Iliuţă “e bun acolo la Parlament, face treabă la agricultură”, e posibil să nu mai vrea la CJ Călăraşi. Ca atare, se zvoneşte că vom avea aici un candidat surpriză… Noi îl ştim, dar deocamdată nu îi dăm numele, fără acordul domniei sale. Spunem doar că este… deputat. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

eleven − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.