Ion Moldovan și Adrian Mihalcea, înlocuitorii lui Ionel Ganea?

0
87

Oficialii liderului din Liga a 2-a, Seria 1 îi așteaptă la negocieri pe cei doi antrenori, Ion Moldovan și Adrian Mihalcea. Aceștia au confirmat faptul că vor să pregătească Dunărea după ce aceasta a fost lăsată baltă de Ionel Ganea. Ion Moldovan a mai pregătit gruparea călărășeană în 2006-2007 iar Adrian Mihalcea a fost unul dintre cei mai buni atacanți ai formației de pe malul Borcei fiind transferat la Dinamo București în anul 1996. Cei doi se știu foarte bine pentru că au făcut performanță la Dinamo și cunosc „tainele„ Dunării Călărași. „Da. Așa este am discutat cu cei doi și mâine ne vom așeza la masa tratativelor. Echipa are nevoie de liniște acum și băieții trebuie să se pregătească în continuare pentru a ne gândi serios la performanță„, a spus pentru www.editia.ro, Marian Dinulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași.

Ion Moldovan (61 ani) este un antrenor cu vastă experiență. Acesta a antrenat echipe cu tradiție în fotbalul românesc, cum ar fi Dinamo București, FC Argeș, Oțelul Galați, Astra Ploiești, UTA Arad, etc. Moldovan a fost la un moment dat și selecționerul României Under 21.
Adrian Mihalcea (39 ani) are o carte impresionantă de vizită din postura sa de jucător. Acesta a activat în cariera sa la formații ca: Dinamo București, Verona, Genoa (Italia), FC Vaslui, Astra Ploiești.

Dacă vor accepta oferta Dunării, cel mai probabil Ion Moldovan va primi funcția de director tehnic iar Adrian Mihalcea va fi principalul antrenor. Cei doi vor avea misiunea de a menține șansele echipei în Liga a 2-a, obiectiv propus la promovarea în acest eșalon dar conducerea clubului nu exclude și varianta promovării în cazul în care situiația financiară va permite acest lucru.
În altă ordine de idei, clubul Dunărea a solicitat un sprijin financiar pentru acest sezon de la Consiliul Județean Călărași și Consiliul Local în valoare totală de 40 de miliarde de lei vechi.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

4 + three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.