A plecat Ganea. Ce antrenor îi poate lua locul pe banca Dunării?

0
58

„Am referinţe foarte bune despre el, este un băiat serios şi muncitor. I-am făcut fişa, ştiu la ce oră se culcă, ştiu ce relaţii are cu jucătorii”, a declarat Dumitru Dragomir, președintele onorific al echipei din Liga 1. Aflat în cantonament cu gruparea călărășeană, Ionel Ganea a infirmat faptul căî s-ar duce la FC Voluntari dar în schimb lucrurile sunt foarte clare. Oficialii Dunării au confirmat că echipa de pe malul Borcei nu mai are antrenor. „Așa este, a plecat. Asta este, măcar ar fi putut să ne anunțe și pe noi„, a spus Marian Dinulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași. Dinulescu este omul care l-a adus pe Ionel Ganea la Călărași. „Ganezul„ a lăsat practic Dunărea pe locul 1 în Seria 1 la egalitate de puncte cu Rapid București.

Pentru a mai spera la promovare, important este ca oficialii Dunării să aducă la echipă un antrenor cel puțin de „calibrul„ lui Ionel Ganea. Ion Moldovan, Adrian Mihalcea, Gigi Mulțescu, Ilie Dumitrescu, Cornel Țălnar, Marin Barbu, Sabău, Cârțu, Săndoi, Stoichiță, sunt doar câteva nume de tehnicieni care ar duce „crucea„ până la capăt. „Ce antrenor nu ar vrea să vină acum la Dunărea Călărași? Îmi spuneți și mie? E pe primul loc cu șanse mari de promovare! Orice antrenor și-ar dori să antreneze o astfel de echipă cu jucători talentați și dornici de performanță„, a spus Ion Răuță, fostul antrenor al Dunării până să vină Ganea.

Ionel Ganea a venit la Dunărea Călărași într-un moment de cumpănă. Ion Răuță a lăsat echipa pe primul loc în sezonul trecut în Liga a 3-a însă spre finalul sezonului 2014-2015, la echipă a fost adus Ganea. După o luptă crâncenă pentru promovare cu Juventus București, trupa călărășeană a reușit performanța de a reveni după o pauză de 20 de ani în Liga a 2-a. În acest eșalon, Dunărea a avut rezultate excelente cu Ganea pe banca tehnică. Obiectivul acesta a fost posibil și datorită conducerii clubului și al oamenilor care sunt alături de gruparea de pe malul Borcei. La club au fost multe sacrificii pentru ca echipei să nu-i lipsească nimic iar rezultatele nu au întârziat să apară. Dunărea are încă prima șansă de o promovare istorică în Liga 1.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

nine + 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.