Reunire fără bani la Dunărea Călăraşi!

0
96

La finalul anului trecut, au avut loc mai multe discuţii între principalii "finanţatori" ai fotbalului de pe malul Borcei. Primarul Municipiului Călăraşi, Dan Drăgulin a promis că Ionel Ganea nu va pleca de la Dunărea indiferent de ofertele pe care acesta ar urma să le primească. "Ganezul" a fost ofertat de două ori anul trecut, de Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj, însă actualul tehnician a ales să facă performanţă la Călăraşi. "Nu pleacă nici un Ganea!", spunea primarul Drăgulin după ce ofertele au fost făcute publice de Ionel Ganea. Mai mult decât atât, primarul, împreună cu deputatul Vasile Iliuţă au convenit să se implice în vederea susţinerii financiare a clubului însă acest lucru se pare că ar fi rămas la stadiul de… discuţii. Iliuţă a mai sprijinit anul trecut echipa locală, dar "grosul" ar fi trebuit să vină de la Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. 

Transferuri fără bani

În acest moment, din lipsă de fonduri, Ionel Ganea le-a transmis jucătorilor că echipa va beneficia de un cantonament local. Nu mai pleacă nimeni în Antalya sau Spania aşa cum se zvonise. Zilele acestea a avut loc şi o şedinţă la club unde s-au pus la punct anumite detalii legate de noile transferuri care se vor face la club. După cum se ştie, Dunărea l-a pierdut în această iarnă pe Laurenţiu Buş, un jucător important pentru echipa locală care a semnat cu ASA Tg. Mureş pentru 3000 de euro lunar. În locul său este adus Ionuţ Vână de la Constanţa lui Hagi, dar şi doi fundaşi Puţanu şi Coc. La capitolul atacanţi, Dunărea îl mai aduce şi pe Cosmin Neagu. Toate aceste transferuri sunt puse în acest moment sub semnul întrebării din cauza problemelor financiare care le cam dau bătăi de cap oficialilor de pe malul Borcei. 

Dinulescu: "Vom avea bani după ce se aprobă bugetul"

Ionel Gnea este nemulţumit în acest moment de situaţia creată la club. Fără bani nu poţi face performanţă iar Dunărea trebuie să găsească urgent surse de finanţare dacă vrem ca cel mai prolific tehnician şi actualii jucători să rămână la club. În caz contrar, ar urma un dezastru. O echipă care a terminat pe primul loc anul trecut în Seria B1 s-ar putea prăbuşi în returul care începe pe 27 februarie 2016. Trebuie specificat faptul că "Găniţă" nu este numai antrenor la echipă. Au fost momente când acesta a umblat la "fondurile familiei" şi a adus bani de acasă "ca să fie bine, să nu fie rău…", celebra frază a lui Gică Hagi.

Contactat telefonic de ziarul Ediţia, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Marian Dinulescu a dat asigurări că visteria Dunării îşi va reveni, dar numai după ce se aprobă bugetul. "La Dunărea avem asigurări că vor intra, eşalonat 10 miliarde de lei vechi de la Primărie şi 10 miliarde de lei vechi de la Consiliul Judeţean. Pe lângă acest lucru vom mai avea şi sponsori iar unul dintre aceştia vă pot spune că este vorba de Vasile Iliuţă", a declarat pentru www.editia.ro, Marian Dinulescu. 

Numai că, jucătorii de la Dunărea ca să facă performanţă trebuie să şi mănânce, respectiv să fie plătiţi la timp, ca să nu mai vorbim de faptul că aceştia nu au intrat nici acum în posesia primelor de la promovare. Doar cu promisiuni, nu se poate ajunge la rezultatele aşteptate atât de mai marii clubului, cât mai ales, de iubitorii fotbalului din Călăraşi. În acest moment, lotul Dunării se află în cantonament până pe 30 ianuarie la sediul clubului din incinta Stadionului Municipal.  

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

sixteen − thirteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.