Braconaj piscicol! Percheziții la Roseți și Modelu!

0
92

La data de 8 decembrie 2015, poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Călăraşi, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi şi Serviciului Poliţiei de Frontieră Călăraşi au efectuat, în baza ordonanaţelor emise de Judecătoria Călăraşi, trei percheziţii domiciliare în comunele Roseţi şi Modelu, din judeţul Călăraşi, şi în comuna Ostrov, judeţul Constanţa, la locuinţele unor persoane bănuite de braconaj piscicol.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat dispozitive electrice pentru pescuit în scop comercial, toate confecţionate artizanal, acumulator electric, prostovol, vintire, setci monofilament şi setci din relon şi bidoane de plastic ce conţineau produs petrolier.

Uneltele de pescuit, în valoare totală de 8300 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul pescuitului şi acvaculturii şi furt.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

ten + 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.