Ion Iacomi își pune proiectele în practică la Dor Mărunt

0
83

„În primul rând vreau să vă asigur de toată stima și respectul meu și să vă mulțumesc pentru acceptarea mea printre numeroșii d.voastră prieteni. Ca primar al unei obști, este destul de greu să-i împaci pe toți deopotrivă, însă toate proiectele și toate inițiativele lăudabile confirmă calitatea dvs. de OM deosebit de edil remarcabil. Vă felicit și eu și vă asigurăm, dacă este nevoie, de toată susținerea și sprijinul nostru. Cu admirație, stimă și prețuire, Nicolae Rotaru„. Acesta este doar unul din sutele de mesaje primate pe pagina sa de facebook primarul Ion Iacomi. De remarcat faptul că mesajul de mai sus aparține celebrului cântăreț de muzică populară, Nicolae Rotaru. Acesta a vrut să-i transmită un mesaj de susținere edilului din Dor Mărunt după numeroasele proiecte implementate de Ion Iacomi. 

Grupuri sanitare noi la grădiniță

În ciuda unor consilieri care sunt împotriva edilului Ion Iacomi, consilieri care îi bagă „bețe-n roate„ primarului în consiliul local, acesta a reușit finalizarea unor proiecte foarte importante pentru urbea sa. „În luna martie a acestui an, am depus la AFIR (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale) un proiect pentru „achiziționarea de utilaje pentru îmbunătățirea activității serviciului voluntar pentru situații de urgență al comunei Dor Mărunt„. Proiectul a fost declarat eligibil, a fost efectuatată licitația în luna septembrie iar zilele trecute am primit utilajul„, a declarant pentru editia.ro, Ion Iacomi. „Între momentul depunerii proiectului și finalizarea lui au fost sute de ore de muncă și mii de km parcurși între Dor Mărunt – București – Călărași„, a mai spus domnia sa. Valoarea proiectului este de peste 6,6 miliarde lei vechi.

O altă investiție, finalizată a edilului Ion Iacomi a avut loc la grădinița din satul Bărzeni, acolo unde s-au finalizat lucrările la grupul sanitar. „Grădinița din Bărzeni avea un grup sanitar care nu mai îndeplinea normele de igienă, siguranță iar accesul se făcea prin exteriorul clădirii, fiind situată în spatele curții. În această vară am luat decizia să construim un nou grup sanitar, cu acces din clădirea instituției, așa cum trebuie să fie într-o unitate de învățământ civilizată. Lucrarea a fost gata la începutul anului școlar„, a mai spus Iacomi.

„Am demarat asfaltarea drumului dintre Înfrățirea și Dor Mărunt„

În această toamnă, edilul a reușit să obțină un proiect de asfaltare al drumului care face legătura dintre satul Înfrățirea și comuna Dor Mărunt. „Deși au fost oameni care au spus că e o păcăleală când le-am spus că o să asfaltez drumul în această toamnă, am demonstrat că nu e așa. Am început să asfaltăm drumul începând de la școală și biserica din sat spre Dor Mărunt. În urma vizitei a președintelui Consiliului Județean Călărași la Dor Mărunt, Răducu George Filipescu, și în urma discuțiilor pe care le-am purtat cu dumnealui, și-a luat angajamentul că drumul dintre Înfrațirea și Dor Mărunt va fi asfaltat în integralitate în acest an„, a încheiat primarul din Dor Mărunt, Ion Iacomi.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

8 + 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.