Informare privind lucrările la reţelele de distribuţie a apei şi la sistemul de canalizare din municipiul Călăraşi

0
60

În data de 03.11.2015 a avut loc prima întrerupere programată a furnizării apei potabile în municipiul Călăraşi, dintre cele necesare pentru execuţia ori punerea în funcţiune a lucrărilor contractului antemenţionat; ECOAQUA S.A. Călăraşi le mulţumeşte cetăţenilor municipiului Călăraşi pentru înţelegerea manifestată şi îşi exprimă regretul pentru inconvenientele de orice natura cauzate prin şi pe durata desfăşurării lucrărilor.

ECOAQUA S.A. Călăraşi asigură cetăţenii municipiului Călăraşi că orice întrerupere temporară a furnizării apei va fi efectuată numai în cazul şi numai pe durata în care aceasta este strict necesară pentru realizarea în condiţii optime a lucrărilor la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, şi va fi adusa la cunoştinţa locuitorilor municipiului Călăraşi, prin orice mijloace care asigură informarea publică în timp util.

În prezent, stadiul execuţiei lucrărilor la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare din municipiul Călăraşi este avansat, majoritatea căminelor de vane fiind finalizate şi echipate, iar majoritatea lucrărilor de înlocuire sau extindere a reţelelor aflându-se în etapa finală a realizării (readucerea carosabilului la starea iniţială).

În vederea atingerii obiectivelor contractului, atât Antreprenorul, cât şi  beneficiarul ECOAQUA S.A. Călăraşi, au mobilizat personalul de specialitate suplimetar necesar asigurării execuţiei şi  supravegherii lucrărilor, astfel încât acestea să fie finalizate în cel mai scurt termen posibil, străzile afectate de lucrări să fie complet şi corespunzător refăcute, iar disconfortul cauzat sa fie minim.

ECOAQUA S.A. Călăraşi mulţumeşte, totodata, tuturor lucrătorilor care au asigurat şi participat la realizarea lucrărilor la căminele de monitorizare (lucrari complexe, neexecutate în mod obişnuit şi în ultima perioadă în municipiul Călăraşi), precum şi tuturor angajaţilor şi colaboratorilor care au depus toate eforturile necesare pentru a finaliza lucrările.

Pentru solicitarea de informaţii suplimentare, formularea de sesizări ori alte tipuri de cereri cu privire la lucrările executate ori la activitatea societăţii, ECOAQUA S.A. Călăraşi pune la dispoziţia cetăţenilor linia telefonică a Dispeceratului ECOAQUA S.A. Călăraşi – 0242 313 720, program de funcţionare non-stop.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

5 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.