Finanţele călărăşene în grevă spontană? Angajații au „sechestrat„ instituția!

0
69

Un grup de angajaţi ai Direcţiei Generale de Finanţe a judeţului Călăraşi, protestează în acest moment în faţa sediului instituţiei. Greva spontană s-ar datora unor nemulţumiri legate de norme dintr-o ordonanţă. Deşi nu toţi angajaţii au ieşit la protest, persoanelor care vin cu diferite probleme la finanţe nu le-a fost permis accesul în instituţie, pe motiv că: "nu aveţi voie să intraţi în instituţie! E grevă și nu vă dau voie să intrați! Vorbiţi cu liderul de sindicat"!  

În ședința de Guvern de astăzi, Premierul Victor Ponta a declarat că vrea responsabilitate mai mare din partea celor de la ANAF și nu să ceară salarii. „Toată lumea cere măriri de salarii, dar de responsabilitate nu vorbește nimeni. De birocrație nu vorbește nimeni. Vreau mai multă responsabilitate din partea angajaților să-și asume acest lucru„, a spus Victor Ponta n urmă cu câteva minute la Ședința de Guvern. 

Vezi mai jos imagini de la locul grevei, chiar dacă unii dintre protestatari i-au "certat" pe ziarişti că nu au voie să-i fotografieze şi s-au întors cu spatele!
Păi, ori e grevă, ori nu mai e! Asumare ştiţi ce înseamnă, domnilor?

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

one × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.