Băieţelul de 5 ani, trimis “colet” pe autobuz, nu a putut fi luat acasă. Vezi aici care a fost motivul

0
67

Situaţia în care se află minorul în vârstă de 5 ani, care a fost pus precum un “colet” de către mamă la un autobuz şi trimis tatălui, a luat o întorsătură neaşteptată. Copilul a rămas la “Sf. Maria”. 

Dacă în cursul zilei de joi, 15 noiembrie, părinţii urmau să-şi ia copilul acasă, acest lucru nu a fost posibil. Băieţelul, ce se afla de luni, 12 noiembrie în Centrul de Primiri în Regim de Urgenţă “Sf. Maria” al DGASPC Călăraşi, nu a putut părăsi instituţia deoarece părinţii nu ar fi  prezentat niciun document care să ateste naşterea micuţului. Potrivit unor surse neoficiale, minorul ar fi fost născut în Bulgaria în urmă cu 5 ani, dar nu se ştie cum a ajuns cu mama lui în comuna Ostrov.

Cum niciunul dintre părinţi nu au putut demonstra cu acte că băiatul este al lor şi în acest sens să prezinte un certificat de naştere, atât reprezentanţii poliţiei cât şi cei ai DGASPC au decis ca minorul să rămână în centru pentru încă 60 de zile. Părinţii îşi vor putea lua copilul în momentul îm care se vor întoarce cu actele solicitate de autorităţi asupra lor. Situaţia este una destul de dificilă dat fiind faptul că băieţelul, la cei 5 anişori nu pricepe de ce nu a putut pleca acasă cu părinţii, cu atât mai mult cu cât în momentul în care am încercat să stăm de vorbă cu el, în cursul zilei de joi, era destul de afectat şi spunea într-una că nu o să vină nimeni să-l ia! Paradoxul este că părinţii au venit, dar fără acte…

Ce vină are bietul copil să plătească pentru neglijenţa unor părinţi, nu avem de unde şti, cert este că băieţelul, şi aşa destul de bulversat, va trebui să mai stea o bună perioadă în Centrul de Primiri în Regim de Urgenţă “Sf. Maria” Călăraşi. Şi asta după ce mama lui l-a trimis ca pe un “colet” cu nişte străini într-un autobuz de la Bucureşti la Călăraşi. 

Citeşte şi: http://www.editia.ro/articole/exclusiv-copil-de-5-ani-trimis-cu-autobuzul-precum-un-colet

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

4 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.