Despre INVESTITII REALIZATE si PROIECTE DE INVESTITII TRANSFRONTALIERE

0
55

Ultimul dintre cele cinci evenimente-pilot –  videoconferinţa având tema " INVESTITII REALIZATE si PROIECTE DE INVESTITII TRANSFRONTALIERE" – ,  se incadreaza in  seria de evenimente demonstrative organizate in cadrul proiectului "Împreună în timp real"   / “CBC LIVE –Cross Border Cooperation Live Interaction Video Conferencing Network”, implementat de Camera de Comerţ şi Industrie Ruse, cu parteneri Asociaţia "Societatea "Idein", Camera de Comerţ şi Industrie Vratsa, Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare –  ARoTT – Craiova, Camera de Comerţ, Industrie  si Agricultura Călăraşi si finanţat prin Programul de cooperare transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

Cu acest prilej, se vor prezenta investitii transfrontaliere  realizate in perioada de programare 2007 – 2013, precum si proiecte de investitii ale diferitelor organizatii. Va fi un bun prilej si pentru identificarea de parteneriate. De asemenea,  se va discuta despre climatul investițional și măsuri de promovare a investițiilor în infrastructura regională de afaceri.

Conferinţa începe  marti, 13 octombrie 2015, la ora 9.00.

Participanţii vor fi în următoarele centre:

Ø  Centrul de conferinţe video de la Camera de Comerţ şi Industrie Ruse

Ruse, bd. Tsar Ferdinand 3A, et. 2

Ø  Centrul de conferinţe video de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Vratsa

Vratsa, piaţa Hristo Botev, Casa Culturii, et. 2

Ø  Centrul de conferinţe video de pe lângă Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare – Craiova

Craiova, str. Ştefan cel Mare, nr. 12

Ø  Centru de conferinţe video de pe lângă Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură – Călăraşi

Călăraşi, str. Progresului 23, bloc BBB, et. 5.

Crearea unei reţele de centre de videoconferinţe este rezultatul principal al proiectului "Împreună în timp real" prin care partenerii urmăresc îmbunătăţirea infrastructurii de comunicare din regiunea transfrontalieră Bulgaria-România şi, prin urmare, rezolvarea problemelor cu accesibilitatea şi locaţia izolată a regiunii.

Reţeaua este bazată pe cele mai noi soluţii tehnologice ce oferă sentimentul de prezenţă reală a participanţilor şi realizează un mediu de comunicare vie, cu imagine cristalină şi sunet perfect. Proiectul "Împreună în timp real" este finanţat prin Programul de cooperare transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

2 + 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.