Comunicat de presă / Despre programe de finanțare și proiecte

0
29

Cea de-a treia videoconferinţă,  având tema "PROGRAME DE FINANTARE si PROIECTE",  se incadreaza in  seria de evenimente demonstrative organizate in cadrul proiectului "Împreună în timp real"   / “CBC LIVE – Cross Border Cooperation Live Interaction Video Conferencing Network”, implementat de Camera de Comerţ şi Industrie Ruse, cu parteneri Asociaţia "Societatea "Idein", Camera de Comerţ şi Industrie Vratsa, Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare –  ARoTT – Craiova, Camera de Comerţ, Industrie  si Agricultura Călăraşi si finanţat prin Programul de cooperare transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

Cu acest prilej, se vor prezenta proiecte de succes implementate de diferite organizatii (de la Calarasi, se vor prezenta proiectele MedPlaNet – implementat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Stiinte Biologice si RINNO – implementat de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica si Inovare). De asemenea, se vor prezenta programe de finantare active in actuala perioada (cu accente pe INTERREG si DUNAREA) si se vor identifica idei de proiecte si parteneriate posibile.

Conferinţa începe  marti, 29 Septembrie 2015, la ora 11.00.

Participanţii vor fi în următoarele centre:

Ø  Centrul de conferinţe video de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Ruse

Ruse, bd. Tsar Ferdinand 3A, et. 2

Ø  Centrul de conferinţe video de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Vratsa

Vratsa, piaţa Hristo Botev, Casa Culturii, et. 2

Ø  Centrul de conferinţe video de pe lângă Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare – Craiova

Craiova, str. Ştefan cel Mare, nr. 12

Ø  Centru de conferinţe video de pe lângă Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură – Călăraşi

Călăraşi, str. Progresului 23, bloc BBB, et. 5.

Crearea unei reţele de centre de videoconferinţe este rezultatul principal al proiectului "Împreună în timp real" prin care partenerii urmăresc îmbunătăţirea infrastructurii de comunicare din regiunea transfrontalieră Bulgaria-România şi, prin urmare, rezolvarea problemelor cu accesibilitatea şi locaţia izolată a regiunii.

Reţeaua este bazată pe cele mai noi soluţii tehnologice ce oferă sentimentul de prezenţă reală a participanţilor şi realizează un mediu de comunicare vie, cu imagine cristalină şi sunet perfect. Proiectul "Împreună în timp real" este finanţat prin Programul de cooperare transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

seventeen − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.