Cătălin „spaima sticlelor de vin„, e „mușamalizat„ din plin?

0
124

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, în speță Serviciul Rutier, încearcă să „mușamalizeze„ un caz revoltător. Săptămâna trecută, un cetăţean, participant la trafic, Cătălin Popescu, director adjunct la AJOFM Călărași, produce un accident rutier în Municipiul Călărași, asta după ce ar fi consumat mai multe băuturi alcoolice la o terasă. După ce s-ar fi șprițuit destul de bine, acest lucru confirmat şi de câţiva martori,  acesta se urcă băut la volan și lovește mai multe mașini. Individul, care nu s-ar afla la prima abatere de acest gen, gura lumii bârfind prin târg cum că acesta ar umbla mai mult beat prin oraș cu mașina, a refuzat să sufle în aparatul etilotest la sosirea polițiștilor și a fost condus la Spitalul Județean Călărași pentru a i se recolta probe biologice.

Şi… cam atât!

Pentru că, din cauze de nimeni ştiute, la o săptămână de la acest incident, IPJ Călărași refuză să facă publice informaţii despre rezultatul anchetei ce-l vizează pe conducătorul auto, şi nu neapărat directorul unei instituţii publice! Reprezentanţii Poliţiei Călăraşi răspund că nu pot face publice, chipurile (?!) „date cu caracter personal”, dar în schimb, „intoxică„ presa locală cu comunicate de „doi lei” în care este vorba despre diferiți indivizi necunoscuţi, adică NU director de AJOFM, certați cu legea. Și așa pătată, imaginea IPJ Călărași se afundă tot mai mult într-un abis al neputinței. Din fericire, individul nu a lovit sau accidentat mortal pe nimeni în acea zi de 7 august a.c. însă dacă se întâmpla? Repetăm. Respectivul director adjunct la AJOFM nu este pentru prima data când se urcă beat la volan,  potrivit informaţiilor noastre, conducătorul auto “ascuns” de IPJ Călăraşi, ar avea o colecţie impresionantă de sancţiuni contravenţionale, fapt c ear fi dus chiar la poprire pe salariu pentru casumele să fie recuperate. Deci, despre ce vorbim, dragă poliţie de la Călăraşi?

Polițiștii de la Rutieră ar fi trebuit să-l rețină pe acest Cătălin, „spaima sticlelor de vin„ mai de mult însă din sursele noastre reiese faptul că acest individ ar avea ceva legături cu anumite persoane care l-ar fi „ajutat„ de fiecare dată să scape. IPJ Călărași „ascunde” multe fapte de acest gen mai ales când vine vorba de anumiți „interlopi” mai mari sau mai mici ca acest Popescu? Cine a dat „ordin” ca acest individ să nu apară pe buletinul de presă emis de Ramona Tudor, purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași? Cu siguranță vom afla zilele următoare, atunci când redacția noastră va primi un răspuns din partea Ministerului de Interne, instituţie la care ne-am adresat în legătură cu acest caz, “mușamalizat”din câte se pare, deocamdată, de către IPJ Călărași. 

Ne vom adresa și instituției călărășene AJOFM pentru a afla dacă în cadrul acestei instituții s-a luat vreo măsură împotriva directorului adjunct Cătălin Popescu.

Vezi mai jos filmul în care Popescu a fost prins beat la volan!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

nineteen − fifteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.