Ultima oră. Un minor şi un adult înecaţi în zona Podul 4!

0
61

Un băiețel de 14 ani și unul de 18 ani, s-au înecat astăzi în brațul Borcea, în zona plajei Podul 4. Cei doi tineri nu știau să înoate și s-au aventurat în apele tulburi. La un moment dat, cei doi au dispărut în apă, însă tânărul de 20 de ani care era cu ei nu a reușit să-i aducă spre mal. Câțivă oameni care erau la plaja de la Podul 4 cu skijeturile au sărit în ajutor și împreună cu cei de la ISU Călărași au început să-i caute pe cei doi băieți. După aproape 3 ore de căutări, scafandrii veniți de la București i-au scos la suprafață pe cei doi băieți dar fără suflare. 

UPDATE 17:55

Celălalt tânăr în vârstă de 18 ani a fost scos la suprafață la ora 17:27, din păcate fără suflare.

UPDATE: 17:17 

(FOTO) Minorul în vârstă de 14 ani a fost scos din apă de către scafandri, băiatul fiind găsit la doar câţiva metri de mai. Echipajul SMURD efectuează în acest moment resuscitarea, în speranţa că-l vor readuce la viaţă. Părinţii celor două persoane înecate au sosit la faţa locului. La 17:00 s-a constatat decesul.

UPDATE: 15:15

Cele două persoane dispărute în apele Borcei sunt din satul Constantin Brâncoveanu,comuna Dragalina, judeţul Călăraşi. 

UPDATE: 15:07

În speranţa că vor fi găsiţi, autorităţile au luat decizia ca la faţa locului să fie aduşi scafandri de la Bucureşti, aceştia vor ajunge la Călăraşi într-o jumătate de oră,în tot acest timp echipajele de la ISU Călăraşi cercetează zona cu o barcă pneumatică, iar toate persoanele care deţin skijet-uri ajută la operaţiunile de salvare a celor doi dispăruţi.

UPDATE: 15:00

Un echipaj de la ISU Călăraşi a sosit la faţa locului şi, din primele informaţii reiese faptul că persoanele dispărute, unul în vârstă de 14 ani şi celălalt de 18 ani, ar fi venit la plajă însoţiţi de un adult în vârstă de 20 în grija căruia ar fi fost lăsaţi de către părinţi. 

Tragedie. Un minor şi un adult au dispărut în apele Borcei în zona Podul 4. De câteva minute bune, cei doi sunt căutaţi de rude în speranţa că vor ieşi la suprafaţă. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

1 + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.