Mânăstirea. Marian Iancu: „Ne mândrim cu această bijuterie”

0
82

La acest eveniment au fost prezenți președintele Consiliului Județean Călărași, Răducu Filipescu, prefectul George Iacob, deputatul Vasile Iliuță, dar și alte personalități locale. Noua investiție este amplasată la intrarea în comuna Mânăstirea pe locul unde mulți ani s-a aflat o piață de desfacere. Primarul localității Mânăstirea, Marian Iancu a declarat faptul că acest proiect este unic în sud-estul țării și că se mândrește cu “noua bijuterie”.

„Vreau să vă spun că mă cuprinde o emoție deosebită și asta pentru faptul că un vis frumos a devenit realitate. Avem o bijuterie din zona de sud -est a țării și fără lipsă de modestie cred că o asemenea piață nu există în această zonă a țării. Adresez un bun venit în numele Primăriei oaspeților noștrii la acest eveniment. Se află în mijlocul nostru președintele Consiliului Județean, Răducu Filipescu, domnul prefect George Iacob, deputatul Vasile Iliuță și reprezentanți ai POP Călărași. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei investiții. Valoarea totală a acestei lucrări este de aproximativ 12 miliarde de lei vechi din care apraope 10 miliarde fonduri nerambursabile. Nu ne vom opri aici cu proiectele la Mânăstirea”, a declarat edilul Marian Iancu.  

Filipescu: „Acesta este un pas către modernitate„

„Îmi face mare plăcere să fiu astăzi aici. Să știți că în Județul Călărași s-au făcut foarte multe lucruri bune care nu se văd. Așa cum s-a făcut și se vor face și alte lucruri în Mânăstirea. Ceea ce vedem noi astăzi este o bijuterie. Acesta este un pas către modernitate. Nu mai stăm cu pătrunjelul în praf, ci venim aici și vindem în condiții civilizate”, a spus Răducu Filipescu,preşedintele CJ Călăraş, felicitându-l pentru această iniţiativă atât pe edilul comunei Mânăstirea, cât şi pe toţi cei care au contribuit la acest proiect.

Prezent la eveniment, Prefectul George Iacob a avut cuvinte de laudă la adresa tuturor factorilor care au contribuit la această investiţie: „Lucruri deosebite s-au întâmplat, se vor mai întâmpla și astăzi asistăm la unul dintre ele. Din punctul meu de vedere este singura piață de pește pe această zonă ceea ce nu ar putea face decât să readucă ca și obicei această frumoasă meserie de pescar. Vreau să vă felicit pe toți pentru această realizare”.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

11 + eleven =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.