Cele mai lungi deplasări pentru Dunărea Călărași

0
63

Miercuri, 29 iulie a.c. se va stabili programul campionatului 2015-2016 al Ligii a 2-a. În acest sezon, Dunărea Călărași face parte din Seria a 2-a, serie stabilită deja cu câteva zile în urmă în cadrul unei ședințe care a avut loc la Casa Fotbalului. Astfel, pe lângă cheltuielile aferente la clubul de fotbal Dunărea Călărași, oficialii echipei de pe malul Borcei ar trebui să se gândească serios și la… deplasări.

Pentru că Liga a 2-a se joacă sâmbăta la ora 11:00, fotbaliștii Dunării vor fi nevoiți să facă deplasările, cel puțin cele care implică distanțe destul de lungi cu o zi înaintea meciurilor. Cea mai lungă deplasare pentru trupa lui Ionel Ganea va fi la Pojorâta. Această echipă se află la 515 Km destanță de Călărași, în Bucovina, aproape șapte ore de mers, conform distanta.ro. Într-un clasament, pe locul doi se află Dorohoi la 511 Km. distanță de orașul nostru, asta dacă echipa își va anunța participarea în acest eșalon. Formația din Suceava, Rapid este pe trei la 466 km, urmată de Ceahlăul Piatra Neamț, 442. Distanțele de deplasare se micșorează pentru călărășeni atunci când Dunărea ar urma să facă deplasarea la Bacău (319 km. ) și Târgoviște (216 km.). Din seria Dunăriii vor mai face parte și alte formații care se află mult mai aproape conform distanțelor rutiere. Călărășenii se vor mai deplasa la Constanța, București și Buzău.

 În altă ordine de idei, Dunărea Călărași a disputat până acum două meciuri amicale. În prima partidă, Dunărea a trecut cu scorul de 12-0 de Unirea Dragalina, nou promovată în Liga Tractoriștilor iar a doua victimă a fost Delta Tulcea după ce călărășenii s-au impus cu scorul de 3 – 0. 

Seria I:

– ACS Berceni
– ACS Bucovina Pojorâta*
– ACS Dacia Unirea Brăila
– ACS Rapid CFR Suceava
– AFC Chindia Târgovişte*
– AFC Dunărea 2005 Călăraşi*
– AS SC Bacău
– CS Baloteşti

– CS FCM Dorohoi***
– FC Gloria Buzău
– FC Oţelul SA**
– SC FC Ceahlăul**
– SC FC Farul Constanţa
– SC FC Rapid**

*echipe promovate din Liga a 3-a.

**echipe retrogradate din Liga 1.
***echipă care s-a înscris după termenul limită şi a cărei situaţie se discută în Comitetul Executiv al FRF de pe 27 iulie, dacă va fi sau nu acceptată în noul sezon de Liga 2.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

fifteen − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.