Filipescu se ia din nou de Raluca Surdu!

0
68

Însă, “cuţitele verbale” s-au ascuţit cel mai tare între Răducu Filipescu şi Raluca Surdu, despre care preşedintele PNL nu a avut niciodată cuvinte de laudă. Din contră, liderul PNL Călăraşi nu a ratat niciodată ocazia şi a atacat-o cu diferite prilejuri pe Raluca Surdu, una dintre declaraţiile lui Filipescu la adresa acesteia fiind că deputata nu ar fi bună de preşedintă pentru Organizaţia PNL Olteniţa, pentru că e femeie (?!) fiind preferat senatorul Iulian Dumitrescu. De curând, într-o conferinţă de presă, acelaşi Filipescu a mai venit cu o declaraţie “bombă” spunând că deputata Raluca Surdu s-ar fi retras complet din viaţa politică şi că nu mai activează nici la Giurgiu.

 

,,La ultima sedinţă, de la  nivel central, pe care am avut-o la București, s-a discutat despre retragerea Ralucăi Surdu de la conducerea Organizaţiei Judeţene PNL de la Giurgiu. Aceasta s-a retras complet, nu mai activează politic nici în Giurgiu, nici la Călărași. S-ar putea să nu mai fie în politică deloc! Dacă lucrurile vor merge într-o direcţie bună cu soţul ei ( n.r. – Georgian Surdu, şeful RAPPS fiind cercetat de DNA), probabil că  se va răzgândi şi va candida pentru un un nou mandat de parlamentar în Ilfov sau la Bucureşti”, a declarat sigur pe el, Răducu Filipescu.

Cum era şi firesc, reacţia deputatei Raluca Surdu nu a întârziat să apară, parlamentarul Colegiului 5 Călăraşi, afirmând că dacă a avut vreodată în gând să se retragă din viaţapolitică, acest lucru s-ar fi petrecut tocmai din cauza unor oameni ca Filipescu.

“Mă măgulește că îmi urmărește cu atenție ascensiunea politică, iar dacă de-a lungul timpului am avut vreodată un gând de retragere, a fost tocmai din cauza unor oameni ca el! Însă mi-am dat seama că un astfel de gest ar fi de fapt cel pe care aceştia şi-l doresc, astfel că departe de mine să le ofer această satisfacţie. Eu fac parte din acea generație care a înţeles mesajul electoratului din 16 noiembrie 2014, care a dat un semnal clar pentru şansa lucrului bine făcut în această ţară, aşa că nu am nici cea mai mică intenție să mă retrag. Le sugerez celor care nu și-au justificat, încă, prezența în politică să se gândească de două ori înainte să mai candideze. Am plecat din luna mai de la organizația din Giurgiu, de comun acord cu conducerea centrală a partidului, pentru că lucrurile se așezaseră acolo și acum am mai mult timp pentru Colegiul meu. Sunt de părere că ar trebui să dea de gândit tuturor că un lider de județ, înainte de un an electoral important, a rămas singur, după ce şi-a pus amprenta nefastă şi a distrus o echipă care şi-a dovedit valoarea pe parcursul mai multor confruntări electorale. Aurel Niculae, Daniel Drăgulin, Liviu Tomoiagă, care nu va mai candida anul viitor, sunt oameni care au construit în partid, dar care au plecat sau au făcut un pas în spate din PNL Călărași. Eu am ales să nu mai fiu vicepreședintă a organizației județene și dacă voi mai candida sau nu, la Călărași, nu depinde de mine, ci de cei care fac listele aici. Nu m-am înscris la PNL Ilfov și sunt, în continuare, membru PNL Călărași și deputata Colegiului 5, unde colaborez cu primarii la fel de bine, așa cum s-a întâmplat și în anii anteriori!”, a ţinut să precizeze Raluca Surdu.

Citeşte şi: 

http://www.editia.ro/articole/raluca-surdu-nu-m-am-indepartat-de-calarasi

http://www.editia.ro/articole/filipescu-arunca-piatra-raluca-surdu-a-dat-dovada-de-neimplicare-totala

http://www.editia.ro/articole/raluca-surdu-nu-poate-fi-sefa-organizatiei-pnl-oltenita

http://www.editia.ro/articole/deputata-raluca-surdu-ii-da-replica-presedintelui-filipescu-eu-credeam-ca-noi-liberalii

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

6 − two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.