Marian Moise de la Vâlcelele, săltat de mascați pentru o fraudă de 24 milioane euro!

0
183

Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile au avut loc în localitățile Floroaica și Vâlcele din Călărași, precum și în comuna Dragomirești din județul Vaslui. La Vâlcelele, fermierul Marian Moise a fost săltat de anchetatori. 

Procurorii susțin că, din anul 2006 până în prezent, a fost constituit un grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune (persoanele vătămate fiind instituții bancare), evaziune, folosirea în alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice, obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene și transmiterea fictivă a părților sociale și spălare de bani.

Întreaga activitate infracțională se desfășura în cadrul unei ferme agricole aparținând liderului grupării, Marian Moise, situate în comuna Vâlcele, județul Călărași, această fermă fiind o adevărată "gaură pentru investiții".

Din 2006, membrii grupării, formate din Marian Moise și rude apropiate, au obținut mai multe credite de la o bancă pe două firme, însă banii au fost folosiți în alte scopuri.

Sursa: Agerpres

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

16 − 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.