Agresorul primarului din Dor Mărunt a fost arestat

0
65

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt au reţinut, la data de 17 iunie 2015, un bărbat de 31 de ani, din comuna Lupşanu, judeţul Călăraşi, care în ziua de 8 iunie 2015, l-a agresat pe primarul din comuna Dor Mărunt, Ion Iacomi și i-a provocat distrugeri la autoturism.

În fapt, în ziua de 8 iunie 2015, poliţişti au fost sesizaţi de primarul Iacomi Ion, din comuna Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, de faptul că în noaptea de 07/08 iunie 2015 a fost agresat de o persoană necunoscută. Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui S. Vasile, de 31 de ani, din comuna Lupşanu, judeţul Călăraşi, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violente şi distrugere. 

Persoana în cauză a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

5 + 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.