FOTO / CSM Oltenița, umilită de Chirnogi în finala Cupei pe județ!

0
87

Adrian Cristea (Chirnogi) și Virgil Bogatu (Oltenița), unii dintre cei mai buni tehnicieni din campionatul județean s-au întâlnit față în față într-un meci crucial pentru ambele echipe. Oltenița, proaspătă Campioană Județeană (Liga a 4-a), o formație care ar fi trebuit să se respecte, sau cel puțin să-și respecte suporterii, s-a prezentat la acest meci cu echipa a II-a, introducând pe teren mai mulți juniori. De partea cealaltă, Victoria Chirnogi, o echipă cu experiență, fostă „Divizionară C„, își dorea un trofeu, mai ales în fața rivalei din campionatul călărășean. Acest lucru s-a și întâmplat, la finalul unui meci foarte ușor pe care l-au avut elevii lui Adrian Cristea, tabela arătând un scor de maidan, 9 – 0. 

Cei de la Oltenița s-au scuzat prin simplul fapt că vor să-și menajeze jucătorii pentru meciul de baraj. O scuză prea rușinoasă pentru o echipă care vrea să promoveze în eșalonul superior. Un motiv care umbrește activitatea echipei din Oltenița. „Navol„ fosta trupă de suflet a oltenițenilor, a ajuns să joace cu juniorii la o finală de Cupă județeană. La finalul meciului, Virgil Bogatu și-a urcat repede jucătorii în autocar și a „șters-o„ pe șestache de la festivitatea de premiere. Antrenorul nu s-a gândit nici măcar la acei juniori care ar fi meritat și ei cel puțin o medalie de argint în urma unui meci de o asemenea anvergură. 

Festivitatea de premiere a fost oficiată de președintele Asociației Județene de Fotbal Călărași, Doru Dincă. Acesta le-a înmânat Cupa dar și medaliile câștigătorilor și le-a urat un parcurs cât mai lung în această întrecere. Alături de fotbaliștii de la Chirnogi s-a bucurat și edilul localității, Irinel Roman. La trei ani după ce a câștigat primul mandat de primar, Roman a reușit, alături de întreagă echipă să-și adauge la panoplie un trofeu și să bea șampania de învingător. „Îi felicit pe băieți. Au jucat extraordinar. Păcat de echipa oaspete care nu și-a respectat blazonul. La anul vreau două Cupe. Vreau să câștigăm și campionatul județean„, a spus Roman.  

Mâine, CSM Oltenița își află adversarul pentru accederea în Liga a 3-a. Unirea Fierbinți (Ialomița) pare a fi un adversar accesibil. FC Chitila (București) sau Viitorul II Constanța, sunt două echipe care nu le-ar da nicio șansă oltenițenilor.    

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

two + five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.