Ionel Ganea: „Vreau în Liga 1„

0
66

Adus la echipă la finalul lui aprilie, cu 5 etape înainte de final, fostul internaţional Ionel Ganea a reuşit aseară promovarea din C în B cu Dunărea Călăraşi, după 1-0 pe terenul conjudeţenei Înainte Modelu. 5 victorii în 5 meciuri şi un golaveraj de Cartea Recordurilor, 27-3, adică peste 5 goluri pe meci, Ganezul şi-a îndeplinit obiectivul, chiar dacă, la ultimul meci, a avut ceva emoţii, golul victoriei fiind marcat în minutul 75.

După meciul de la Modelu, fostul antrenor al Rapidului a fost ovaţionat de galeria călărăşeană şi a dansat hora bucuriei împreună cu jucătorii săi.

 Ionel, cum e să antrenezi în Divizia C şi să promovezi?
Pentru acest oraş, înseamnă foarte mult, pentru că nu au mai fost în Liga a doua de 20 de ani. Pentru mine, nu ştiu dacă înseamnă foarte mult, eu am jucat la un nivel foarte înalt fotbal şi doresc să ajung şi ca antrenor la acelaşi nivel.

Vei continua la Călăraşi?
Dacă voi ajunge la un acord cu conducerea clubului şi dacă se doreşte un proiect mai lung, eu vreau promovarea în prima ligă!

e poate aşa ceva într-un oraş mic, precum Călăraşiul?
Bineînţeles că lotul trebuie îmbunătăţit, dar, cu răbdare şi cu muncă, se poate orice. Mai întâi trebuie făcută o echipă competitivă pentru Liga a doua, iar apoi ne putem gândi şi mai departe.

Cum a fost trecerea de la Liga I la Liga a III-a?
Când am avut oferte de la Liga I, am antrenat acolo. Dacă mi-a venit oferta asta acum, din Liga a III-a, dar de la o echipă cu pretenţii, am acceptat. Am preferat o echipă mică, dar având obiective mari.

Foarte multe goluri marcate de când ai venit tu, mai puţin în acest ultim meci decisiv…
Am avut acum şi multe problem de lot, un jucător suspendat şi trei accidentaţi.

“Ca fotbalist, am pornit de la Liga a IV-a!”

Tu îţi doreşti să rămâi aici?
Da, de ce nu? Nu vedeţi ce probleme sunt la Liga I? Mai bine la o echipă mică, dar cu obiective mari. Aşa mi-am clădit şi cariera.

Ai luat-o de jos.
Chiar de la Liga a patra, dar puţini ştiu asta.

Sursa: www.prosport.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

sixteen − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.