Accident grav la Crivăț!

0
109

În data de 17.05.2015, ora 19.32, un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budești a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acționeze pe raza localității Crivăț, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat în vârstă de 39 de ani, care prezenta leziuni majore și se afla în stop cardio-respirator, în urma unui accident rutier grav.

       În urma accidentului, bărbatul, Neculai C., se afla în stare de inconștiență, prezenta traumatism cranio-cerebral deschis, otoragie bilaterală și cianoză periorală. Echipajul SMURD din cadrul Gărzii Budești în cooperare cu echipajul unei ambulanțe S.A.J. au acordat îngrijiri bărbatului, totodată, pentru acesta, dată fiind starea gravă în care se afla, s-a solicitat și intervenția unui elicopter SMURD.

        Paramedicii SMURD în colaborare cu echipajul Serviciului Județean de Ambuulanță au efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ 35 de minute, bărbatului revenindu-i pulsul și funcțiile vitale. La fața locului a sosit în scurt timp și elicopterul SMURD cu medic, care a preluat bărbatul și l-a transportat la un spital din Capitală.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

14 − five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.