CAS Călăraşi – COMUNICAT DE PRESĂ

0
72

La nivelul judetului Calarasi au fost emise un numar de 204.669 de carduri de sanatate , din care au fost activitate un numar de 77.058 .

La nivelul judetului nostru , pana la acesta data , au fost acordate  pe baza cardului de sanatate un numar de 9.957 de servicii medicale si farmaceutice si un numare de 4.306 de servicii fara card de sanatate .

La nivelul Judetului Calarasi au fost eliberate un numare de 3.429 de retete pe baza cardului si un numar de 1.478 de retete fara card de sanatate .

Mentionam ca suma serviciilor acordate fara card de sanatate contine si serviciile de care au beneficiat copiii, care se acorda necondiotionat si fara card de sanatate, conform legii.

Furnizorii care intampina probleme de functionalitate a cardului de sanatate trebuie sa apeleze la helpdesk pentru a remedia problemele in cel mai scurt timp. In situatia in care aceasta problema nu poate fi remediata rapid, medicul ii va acorda serviciul medical pacientului fara a-l valida cu cardul de sanatate. Aceste servicii vor fi decontate in sistem, asa cum prevede legislatia in vigoare.

Preşedinte Director General

Ec. Guţu Gabriana

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

4 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.