CS Fortus, rezultate foarte bune la Campionatul Național de culturism

0
63

În peroada 17-19 aprilie 2015 au avut loc campionatele naționale de culturism juniori (mari și mici).Concursul s-a desfășurat în Palas  Mall din Iași ,un loc inedit pentru desfășurarea unui concurs de culturism dar cu un impact forte mare asupra persoanelor prezente în acest mall considerat cel mai mare și mai frumos din europa. Clubul Fortus din orașul nostru a fost prezent cu un număr de 4 sportivi  obținând urmatorele rezultate :

Bogdan Duță – vicecampion național cat. 75 kg juniori mari
Casian Ciuta – vicecampion național cat. +80 kg juniori mari
Marian State – locul IV cat. 60 kg juniori mici
Bogdan Sbîrcea – loc.VII cat +70kg juniori mici
De remarcat faptul că Bogdan Duță este în primul an de junior mare, concurând cu sportivi mai mari cu trei ani decît el. Casian Ciuta este vicecampionul de anul trecut al cat 75 kg juniori mari, facând un progres enorm și trecând la o categorie de concurs superioră păstrând o formă musculară foarte bună. Marian State s-a prezentat într-o formă de concurs foarte bună fiind dezavantajat de arbitri. Bogdan Sbîrcea a fost la primul lui concurs național, iar de la el așteptările sunt mari, pe viitor având o structură și un genetic adecvat pentru acest sport.
„Vreau să le mulțumesc sportivilor pentru dăruirea și efortul depus, susținătorilor acestui sport și tuturor călărășenilor pentru faptul că ne încurajează și ne apreciază munca noastră„, a afirmat Nelu Bașfalion, președintele CS Fortus Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

12 + fifteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.