“Din inimi, pentru inimi” – proiect de întrajutorare umanitară

0
61

Luni, 6 aprilie a.c., elevii Scolii Gimnaziale ,,George Vâlsan” Independenţa îndrumaţi de învăţătoarele  Gabriela Vasile, Nella Coman, Marioara Petcu, directorul unităţii de învăţământ, prof. Aurelia Vasile si de preotul paroh Marcian Gheorghe au dăruit celor 100 de persoane de la Centrul de ingrijire adulţi Ciocaneşti pachete cu produse pentru sărbătorile pascale. Partenerii implicaţi în acest proiect au fost primaria, biserica Sf. Ioan Botezătorul şi bineînţeles, şcoala general din comuna Independenţa.

“Scopul proiectului a fost acela de educare a respectului şi afecţiunii copiilor faţă de persoanele neajutorate şi cultivarea respectului şi dorinţei de a dărui material, dar mai ales, spiritual”, a declarat prof.Aurelia Vasile, directorul Şcolii Gimnaziale “George Vâlsan” Independenţa.

“Ne-am gândit că aceste persoane au nevoie acută de afecţiune şi atenţie, aşa că prezenţa copiilor, prin puritatea şi candoarea lor, le-adus cu siguranţă în suflete, o imensă bucurie”, a ţinut să completeze, înv. Nella Coman.  

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

4 × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.