Comunicat / Apia

0
67

În mediatizatul caz A.P.I.A. Centrul Județean Călărași/S.C. Agrofam Holding S.R.L. Fetești, în urma constatărilor și întocmirii titlurilor de creanță pentru acest fermier, ca urmare a neîndeplinirii obligațiilor legale prevăzute de art. 7, lit. f) din O.U.G. nr. 125/2006, în data de 25.03.2015, Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul nr. 362/2/2013 a respins recursul fermierului S.C. Agrofam Holding S.R.L. Fetești împotriva deciziei pronunțată de Curtea de Apel București.

Hotărârea definitivă și irevocabilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție în procesul intentat de S.C. Agrofam Holding S.R.L. Fetești, confirmă decizia A.P.I.A. Călărași privind acest fermier/debitor, fiind începutul recunoașterii corectituinii și fermității cu care consilierii instituției noastre înțeleg să-și îndeplinească atribuțiile, drept urmare titlul de creanță emis de către A.P.I.A. C.J. Călărași, pentru debitorul S.C. Agrofam Holding S.R.L. Fetești,  respectiv procesul verbal de constatare a neregulilor și de stabilire a creanțelor bugetare nr. 11908/15.10.2012, a rămas în vigoare și este executoriu.

Informația poate fi verificată pe portalul Înaltei Curți de Casație și Justiție – secțiunea Dosare, dosar nr. 362/2/2013.

Menționăm că este a doua hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă în litigiile dintre A.P.I.A. Centrul Județean Călărași și S.C. Agrofam Holding S.R.L. Fetești, prima fiind decizia Curții de Apel București în dosarul nr. 1791/98/2013.

 

DIRECTOR EXECUTIV

Eugen MOGOŞ

 

DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT

Bogdan DUMITRAȘCU

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

nine − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.