Generalul Gabriel Oprea și-a cumpărat bilet ca să vadă Dunărea!

0
58

Președintele UNPR, Gabriel Oprea a a fost prezent ieri la Călărași la lucrările ședinței zonale din Regiunea Sud Muntenia întâlnirea de lucru având pe ordinea de zi temele curente ale partidului, obiective ce au fost comunicate tuturor regiunilor, tocmai pentru a putea fi realizate în termenele stabilite. După ce s-a întâlnit cu membrii UNPR Călărași și au pus la punct strategia partidului pentru următorii ani, generalul a ținut neapărat să vadă meciul de handbal dintre Dunărea și Odorhei. O asemenea partidă nu trebuia ratată, mai ales că AHC Dunărea întâlnea chiar liderul Ligii Naționale de handbal. 

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a băgat mâna în buzunar și și-a plătit biletul de intrare în sala Polivalentă de la Călărași. „Ghidat„ de primarul Municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, Oprea s-a așezat confortabil la tribuna oficială și chiar a încurajat echipa gazdă. Călărășenii au câștigat un meci important cu scorul de 29-25. Printre spectatorii de ieri s-au mai aflat și alte personalități politice locale, printre care și deputatul UNPR, Valeriu Steriu, care cu această ocazie a aflat și de sala Polivalentă la Călărași. 

Vezi aici clasamentul și etapa viitoare a Ligii Naționale!

Daniel Drăgulin: „Felicitări echipei de handbal AHC Dunărea Călărași pentru victoria foarte importantă de astăzi, împotriva celor de la HC Odorhei, cu scorul de 29-25! Echipa merită tot respectul nostru pentru efortul depus în meciul de azi! Felicitări și echipei tehnice și, nu în ultimul rând, publicului minunat care de fiecare dată se dovedește a fi peste așteptări!„.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

ten − two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.