10 lucruri pe care nu le știai despre Adunarea Generală din cadrul AJF

0
64

– Nelu Tatu, președintele echipei Spicul Vîlcelele a venit cu lăutarii la ședința de astăzi din cadrul AJF Călărași.

– Marian Dinulescu, vicepreședintele CJ. .nu a stat mult la acțiunea de azi. S-a grăbit că închidea la barul unde joacă „păcănele„.

– Prezent la acțiune, deputatul călărășean Vasile Iliuță, a profitat de prezența unor ziariști în sală și le-a transmis cu această ocazie celor care-l critică că: „data viitoare vă plătesc în franci elvețieni să nu mai scrieți rău de mine„. 

– Președintele AJF, Doru Dincă l-a propus pe Mircea Brândușă șef la arbitri. 

– Într-un top făcut de AJF pe anul trecut, Daniel Ștefan (Gâscanu) a cîștigat locul 1 în clasamentul: „cel mai mare șpăgar din fotbalul călărășean„. Acesta le-a transmis și un mesaj ceor care l-au votat. „Vă mulțumesc din suflet! Sper să câștig și anul acesta! Vă pup pe portofele!„ 

– Ziaristul Sorin Anghel l-a avut ca trimis special pe celebrul scriitor Mircea Brândușă.

– Prezent în sală, Constantin Sima i-a invitat pe toți la Budești. „Am făcut un stadion mai mare ca Arena Națională, dar dacă nu vă grăbiți să-l vedeți până mâine îl fură țiganii„. 

-Șoc și groază! La adunarea de azi a venit și tanti Nuți. Fosta secretară a AJF a avut un mesaj tranșant, terifiant către cei prezenți. „Am să vă dau în gât pe toți așa cum face Udrea acuma!„

– În cadrul ședinței de azi s-a votat în unanimitate o structură care se numește: A.J.p.Ș. (Asociația Județeană pentru Șpagă)

– Pe Bratu Cațaros îl doare în cur de Adunarea cu Delegații. 

 

 

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

5 × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.