Scandalul prostituatelor tv se întinde până la Modelu!

0
119

Poliţiştii au audiat joi, la Secţia 19, 33 de persoane, printre care Simona Traşcă, Daniela Crudu şi sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie şi Rellys Tonu, pentru destructurarea unei reţele de proxenetism. Din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, "sumele câştigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit".

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţuneau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV.

Una dintre "reţinutele" de lux, Diana Gureşoaie este fosta prietena mijlocaşului stelist, Cristi Tănase, alias Dodel. Acesata a provocat un mega scandal în Olteniţa în 2011 atunci când interlopul Bulae a vrut să o linşeze în clubul Aqua Parc din Olteniţa. Motivul? „Dodel” s-a afişat în clubul cu fosta gagică a lui Bulae, Diana Gureşoaie. Scandalul a fost întrerupt de personalul de pază al discotecii, care l-a evacuat pe Bulae, fără a fi solicitată intervenţia poliţiştilor însă ulterior cei implicaţi în scandal au dat declaraţii la Poliţie. 

Scandalul prostituatelor de lux a ajuns până la Modelu. Diana Gureşoaie este sora fotbalistului Răzvan Huzuneanu, mijlocaşul echipei Înainte Modelu. Huzuneanu a activat în 2014 şi la Dunărea Călăraşi însă ulterior a ajuns la trupa pregătită acum de Valeriu Petrescu. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

3 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.