Mizerie în spitalul judeţean şi vile pentru lumea bună…

0
65

Cineva se pare că a descoperit mizeria din Spitalul judeţean Călăraşi! Oameni buni, acolo sunt probleme de ani de zile şi nu o singură dată au fost semnalate de presă. Ideea este că pe o parte se reabilitează unele secţii şi se "pompează" sume importante de bani unor firme "care trebuie", iar pe de altă parte, mizeria şi mai ales, gândacii iau cu asalt saloanele ce tocmai au fost renovate. Într-un cuvânt, în unitatea spitalicească se întâmplă cam aşa: "cinci încarcă, cinci descarcă!" Cu alte cuvinte, nici nu se termină bine reabilitarea unor secţii, pentru că mizeria se împrăştie imediat peste tot! Dacă ar fi să-l parafrazez pe un fost primar al municipiului, aş zice că spitalul ar trebui "dinaMITIzat!" 
Redau o parte a materialului prezentat încă din 2008 la Realitatea.NET , după ce a apărut un reportaj amplu în cotidianul "Observator de Călăraşi" cu imagini surprinse chiar de mine în Spitalul judeţean Călăraşi. S-o fi schimbat ceva? Suntem în 2014 şi încă vorbim despre mizeria existentă în saloanele "unităţii de sănătate"! 
Eu aş fi curioasă să aflu de la instituţiile abilitate cine şi ce vilă şi-a ridicat după "şpăguţa" primită de la o firmă de construcţii după ce aceasta a participat la reabilitarea unui ambulatoriu?
http://www.realitatea.net/la-spitalul-din-calarasi-gandacii…

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

2 + sixteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.