Banii, unde sunt banii?

0
59

Duminică 25 ianuarie s-a încheiat la Călărași primul turneu desfășurat pe anul acesta la mini-fotbal. Competiția a adunat la start 16 echipe iar meciurile s-au jucat în Sala Sporturilor din incinta stadionului Municipal. Turneul a fost pus la cale de Daniel Ștefan, zis Gâscanu dar și sub sigla Asociației Județene de Fotbal Călărași. 

Prima ediție din acest an a fost câștigată de echipa River’s Lounge, trupă condusă de Dragoș Coman care s-a impus în finala cu Martifer, scor 2-0. Echipa campioană a fost formată din: Viorel Sultan, Ștefan Clinchevici, Andrei Ștefan, Lucian Badea, Dragoș Coman, Dănuț Băjenaru, Mihai Angelescu și Mihai Baraitaru. Pe locul 3 al competiției a ieșit, Flora Ciocănești care a învins cu 4-3 pe Arsenal Călărași.

AJF-ul a premiat echipele care au urcat pe podiumul întrecerii. Astfel, câștigătorii s-au ales cu 800 de lei, finalista a primit 600 de lei, în vreme ce medaliata cu bronz a încasat 400 de lei, ceea ce rezultă o sumă totală de 1.800 lei. Problema cea mai gravă a acestui turneu este faptul că organizatorii au adunat 4.800 de lei, asta după ce fiecare echipă a dat pentru înscriere 300 ron. Restul de 3.000 s-au pierdut pe drum. Este posibil ca o parte din bănuți să se fi dus în buzunarele arbitrilor care au oficiat la meciurile din cadrul acestui turneu dar totuși, diferența de bani este prea mare. Totodată anumite echipe s-ar putea să nu fi pus banii pentru înscrieri. Până la elucidarea cazului rămânem la ideea că această competiție poate fi o „afacere„ profitabilă doar pentru organizatori. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

seventeen − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.