Mihai Eminescu a coborât la Oltenița ”din valurile vremii” printre culorile calde de tapiserie ale Liei-Maria Andreiță

0
62

Ideea prezentării expoziției a fost continuarea firească a viselor oamenilor din muzeul oltenițean, un plan pus în practică încă de anul trecut și materializat anul acesta. Obiectele decorative, țesute, împletiturile din fibră textilă – operele unei vaste munci de artist, exprimă întreg suflul spiritual amestecat în multe lucrări cu profunzimea sclipirii eminesciene.
”Este o onoare că sunteți prezenți aici. Mulțumesc cu prilejul acesta Cenaclului ”Catacomba” condus de doamna Raluca Tudor editor șef, Cenclului ”Ramuri-muguri muguraș” condus de domnul profesor istoric Nicolae Mavrodin și Cenaclului ”Elina Doamna” din Negoiești cu câțiva membri fondatori prezenți aici.” au fost cuvintele de început ale artistei.

Prof. Nicolae Mavrodin, unul dintre seniorii cenaclurilor literare, cunoscut în cercul artiștilor prezenți la Oltenița joi, a citit o poezie dedicată marelui Eminescu.

Vezi mai multe pe: http://oltenitainfo.ro/mihai-eminescu-a-coborat-la-oltenita-din-valurile-vremii-printre-culorile-calde-de-tapiserie-ale-liei-maria-andreita/

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

eighteen − 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.