Liga 3 / Dunărea Călărași și-a reluat pregătirea

0
67

SÂMBĂTĂ 24 ianuarie, de la ora 11,oo, pe terenul sintetic de la PREFAB ARENA elevii antrenorilor Ion Răuţă şi Mirel Condei vor juca primul meci amical din anul 2015! Adversar va fi echipa din Liga a II-a, C. S. BALOTEŞTI (locul 11 în seria I). Programul de pregătire al returului ediţiei de campionat 2014/2015, mai prevede – până la sfârşitul lunii ianuarie încă două partide de

verificare. Astfel, Miercuri 28 ianuarie DUNĂREA va juca cu echipa de juniori "A" a clubului, pentru ca sâmbătă 31 ianuarie, de la ora 11,oo, DUNĂREA să primească replica echipei VENUS Independenţa (Liga a IV-a). Toate jocurile amicale ale echipei DUNĂREA, până la reluarea campionatului, se vor juca pe terenul sintetic din incinta PREFAB ARENA.

ULTIMELE TRANSFERURI PENTRU "DUNĂREA" CĂLĂRAŞI
În funcţie de strategia care urmează a fi aplicată în primăvară, s-au materializat următoarele transferuri de jucători:
• Alexandru FRANGU – mijlocaş – născut la 24 februarie 1985, vine de la "Viitorul" Axintele. A "învăţat" fotbal la Progresul Bucureşti. A mai jucat la ACS Berceni şi CS Otopeni. Este în ultimul an la masterat – drept.
• Andrei-Marin LUCA – atacant – născut la 30 mai 1993, vine de la "Viitorul" Axintele. A "învăţat" fotbal la Progresul Bucureşti. A mai jucat la "U" Cluj Napoca şi Unirea Slobozia. Este golgeterul echipei din Axintele pentru prima parte a campiuonatului cu 8 goluri marcate.
• Valentin Marius ALEXANDRU – mijlocaş – născut la 17 septembrie 1991, vine de la "Gloria" Popeşti Leordeni. A mai jucat la CS Buftea, CS Otopeni şi Victoria Brăneşti. 
• Iulian Marian RĂDUŢĂ – portar – născut la 19 iulie 1986, vine de la "Viitorul" Axintele. A "învăţat" fotbal la CSS Pajura. A mai jucat la CS Otopeni şi Victoria Chirnogi.
Este posibil ca să se mai facă 1-2 transferuri până la data reunirii lotului.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

3 × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.