Atac armat la sediile unor redacții de ziare din Călărași!

0
73

-Sediul redacției de bloc al publicaţiei Gazeta Fierbinte a fost atacat! Singurul jurnalist aflat în bucătărie, Marin Badea fuma o țigară. Când l-au văzut, atacatorii au lăsat armele și au luat-o la fugă după ce jurnalistul a strigat: „Je suis DNA!„

-Atacatorii au căutat redacția ziarului „Arena 3„ dar au greșit camera de hotel și au împușcat doi amanți care-şi serveau liniştiţi şampania cu căpşune în camera 205 a Hotelului Călărași.

-Nici redacția cotidianului Observator de Călăraşi nu a scăpat, însă aici, patronal Prefab, Marian Petre Miluț i-a salvat pe ziariști. Omul de afaceri le-a oferit atacatorilor o masă copioasă cu ghiveci de legume asezonat cu jumări și le-a dat “bonus” la plecare un camion de BCA.

-Cei de la Jurnalul de Călărași au avut o premoniție. Pe prima pagină a ziarului de astăzi a apărut celebrul titlu care nu i-a deranjat pe atacatori: „Iar am avut dreptate!„ Aceasta a fost expresia minune care l-ar fi salvat pe binecunoscutul jurnalist Sorin Danciu.

-La redacția Obiectiv, atacatorii au lăsat un mesaj pe o hârtie: „Notre poule dan votre cur, Brândușă!„

-În schimb, în redacția Argument, atacatorii l-au întrebat pe directorul ziarului, Nelu Bălașa care-i ultima lui dorință. Acesta a exclamat: „Dați-mi 200 de lei împrumut până luna viitoare sau lăsaţi-mi Kalaşnicoavele să le vând!„

-La redacția ziarului Express, „mogulul„ Decebal Mihalache nu le-a deschis ușa teroriștilor crezând că sunt niște copii cu colindul.

-Nici redacţia săptămânalului “Actualitatea de Călăraşi” nu ar fi scăpat de atacatorii mascaţi. Numai că, aceştia s-au speriat de blocurile de la 10 Nivele din Călăraşi şi, crezând că se află în faţa unor copii ale Turnurilor Gemenilor din New York, au fugit crezând că ele se vor prăbuşi peste ei! În fugă, unul dintre atacatori ar fi strigat: “Eu vroiam s-o iau pe Anna cu mine în Dubai!”

-Teroriştii au vrut să le pună pumnul în gură şi celor de la Ediţia, însă cum redacţia este împărţiţă în două, una la bloc şi alta la casă, atacatorii dau cu banul, neştiind unde să se ducă mai repede. Până la urmă s-au dus la Ciuti să bea un vin fiert. 

-La sediul redacției Sport la Dunăre, teroriștii i-au lăsat un mesaj jurnalistului Sorin Anghel: „Drake, nous vengera!„

 

 

 

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

one × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.