Poliţiştii din Călăraşi au aplicat 448 de sancţiuni contravenţionale

0
55

În urma analizei efectuate, în perioada 24.12.2014 – 04.01.2015, comparativ cu aceeaşi perioadă anului trecut, s-a înregistrat o diminuare a infracţionalităţii sesizate cu 35%.

Astfel, au fost sesizate cu 10% mai puţine infracţiuni de furt, nefiind produse infracţiuni grave contra vieţii, cum sunt omorul, tentativa de omor sau loviturile cauzatoare de moarte.

Din punct de vedere al combaterii infracţionalităţii, în ultimele 2 săptămâni, poliţiştii au identificat 72 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, cu 12 mai multe faţă de perioada similară a anului trecut.

Au fost constatate 12 infracţiuni rutiere (+9%), acţiunile poliţiştilor rutieri având ca rezultat reducerea numărului persoanelor care şi-au pierdut viaţa ca urmare a evenimentelor rutiere. Astfel, ca urmare a celor 3 (0) accidente grave produse pe raza judeţului, nici o persoană nu a decedat, spre deosebire de aceeaşi perioadă a anului trecut când 2 persoane şi-au pierdut viaţa.

Poliţiştii din Călăraşi au aplicat 448 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală a amenzilor de aproape 80.000 lei, şi au reţinut 14 permise de conducere.

Concluzionăm că acţiunile poliţiştilor şi-au atins obiectivul de reducere a criminalităţii, situaţia operativă pe raza judeţului fiind gestionată în mod corespunzător, astfel că a fost asigurat un climat de normalitate, de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului Călăraşi. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

nine + sixteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.