Zece lucruri despre patinoarul lui Ţone de la Olteniţa!

0
60

– Fostul Președinte al țării, Ion Iliescu, oltenițean de fel, a declarat că: „patinoarul reprezintă cea mai mare investiție la Oltenița după combinatul Navol„

– Locuitorii oltenițeni sunt în extaz. În sfârșit primarul Țone a creat locuri de muncă.

– Primarul Țone e plin de fericire. „Cu banii strânși din închirierea patinelor ținem echipa de fotbal CSM Oltenița lejer în Liga a 2-a. Nu mai am nevoie de ajutorul lui Filipescu!”.

– Petre Țone va pleca în Dubai după ce se termină contractul cu firma care a făcut patinoarul la Oltenița. „Ce! Numai Ponta să se ducă în Dubai? Eu ce am?”

– Ziaristul oltenițean, Sorin Anghel le-a spus colegilor lui de la Jurnalul Național că va face un reportaj în orașul natal. „E mai ceva ca în vacanțele din Elveția și Austria!„. Când a auzit acest lucru, șeful său, Marius Tucă i-a tăiat salariul pe 6 luni!

– Primarul Municipiului Călărași, Daniel Drăgulin nu e supărat pe investiția lui Țone. „Noi suntem la stadiul de teleschi la Călărași. Îl vom amplasa pe derdelușul de la ZOO. Noi avem patinoare pe toate străzile din oraș atunci când ninge„.

– Pacienții din Spitalul de la Oltenița, în special cei cu mâini și picioare rupte au intrarea gratuită la patinoar.

– Foștii colegi de celulă ai lui Țone din perioada detenției sunt fericiți. „În sfârșit a învățat ceva și de la noi: să fure mult!„.

– La aflarea veștii că face patinoar, mai mulți cetățeni care au înghețat de frig în case și s-au trezit cu factura de la apă mai scumpă, i-au transmis lui Țone să-și bage-n c.r patinoarul!

– După ce a făcut-o nesimțită și panaramă pe jurnalista Laura Suzeanu, primarul Țone i-a trimis acesteia o felicitare de Sărbători în care scrie: „La ura, te iubim că ca tine nu găsim!„.

 

 

 

Acest material este un pamflet.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

five × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.