Moşul le-a adus călărăşenilor în dar un nou magazin marca GIP

0
51

„Ne-am dorit pentru Călăraşi să fim un fel de deschizător de drumuri, tocmai de aceea dezideratul nostru este garanţia imaginii de atâţia ani. Am dorit să creăm în Călăraşi un magazin altfel. Un magazin cum vedem în marile centre comerciale şi cum vedem peste tot în lume. Am decis că trebuie să începem de undeva. Aşa că, începem noi, iar ceilalţi agenţi economici sper să ne urmeze. În noul magazin GIP veţi găsi produse de la cele mai ieftine până la cele pe care eu le-am denumit clasa businnes”, a declarat Nicoleta Dănuleasa.

La deschiderea noului magazin, administratorul firmei GIP a făcut şi o scurtă prezentare a raionelor puse la dispoziţia cumpărătorilor. Aceştia pot alege produse din zona în care a fost amenajată o papetărie de la A la Z, în timp ce din partea din spate a magazinului a fost gândit ca fiind raionul dedicat produselor personalizate.

„De fiecare dată când avem de oferit un cadou unei persoane dragi ne gândim cam ce să-i dăruim. Oricare dintre produsele noastre de la acest raion pot fi personalizate cu mesajele dumneavoastră, iar noi vă vom fi alături şi vă vom îndruma să alegeţi cadoul cel mai potrivit cerinţelor fiecăruia. Următorul raion este cel în care puteţi găsi materiale promoţionale cu care de fapt firma GIP a demarat activitatea în urmă cu 14 ani. Materiale promoţionale care înseamnă de la obiectele mici, brichete inscripţionate, pix-uri, ceasuri, până la cunoscutele noastre materiale cum ar fi banner-ele stradale, autocolante, decorări de vitrine şi tot ceea ce ţine de producţia publicitară”, a explicat Nicoleta Dănuleasa.  

O zonă foarte interesantă şi gândită de organizatori este cea a recepţiei, o zonă dedicată oamenilor de afaceri unde pot găsi produse de brand, de lux, dar cu o ofertă mult mai bună decât în centrele comerciale din Bucureşti, respectiv la preţuri mult mai mici. Tot aici pot fi găsite şi coşuri de cadou personalizate şi care pot fi gândite de fiecare client care-şi doreşte achiziţionarea unui asemenea produs şi care îl poate face pe loc în magazin şi în funcţie de bugetul pe care-l are.

„Ne-am gîndit să fie un coş tradiţional românesc. Avem în el un cozonac şi un chec produse în Călăraşi la care se poate adăuga un vin românesc şi orice altceva îşi doreşte clientul. Se pot adăuga set-uri de pix-uri sau ceasuri, iar inscripţionarea personalizată a acestora se va face gratuit din partea firmei GIP”, a mai completat administratorul firmei călărăşene.   

O altă noutate pe care o regăsim în noul magazin Gip de la „5 Călăraşi” este tombola cu premii ce se dau direct în magazin pentru cei care au norocul să ia biletul câştigător în urma achiziţionării unui produs de la raionul de papetărie.  

Proiectul în urma căruia a fost deschis acest magazin a fost gândit doar în 12 zile, administratorii firmei, Gabi şi Nicoleta Dănuleasa mulţumind pentru eforturile echipei de angajaţi, pentru reuşita acestui nou proiect marca GIP.

Vizitează:https://www.facebook.com/gip.srl

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

3 + 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.