„Fii Moş Crăciun pentru o zi” – o campanie ADEPT

0
66

“Încă de la prima ediţie a campaniei am primit sprijin din partea a numeroase persoane care au dorit să contribuie la fericirea copiilor, reuşind să strângem zeci de jucării, haine şi dulciuri”, susţin iniţiatorii acestei acţiuni.

Anul acesta grupul de tineri din cadrul ADEPT – sucursala Călăraşi şi-a propus să ofere copiilor de la " Centrul de Plasament în regim de urgenţă Sfânta Maria" din Călăraşi o zi în spiritul Crăciunului cu poveşti, colinde, zâmbete şi desigur cu Moşul alături.

“Pentru toate acestea avem nevoie de ajutor de la toţi dintre dumneavoastră care vreţi să le faceţi o bucurie acestor copii. Puteţi dona jucării, dulciuri şi hăinuţe în urnele amplasate la Muzeul Municipal Călăraşi şi Pub Heaven & Hell ( Bld-ul 1 Mai nr. 1, in spatele cofetăriei de la Pescarul). Alăturaţi-vă campaniei " Fii Moş Crăciun pentru o zi"! Moş Crăciun nu este unul singur. Moş Craciun este în fiecare dintre noi!”, spun tinerii ce au iniţiat această campanie, menită să aducă un zâmbet pe chipul copiilor mai puţin favorizaţi.

Susţinătorii campaniei sunt: Muzeul Municipal, Calaraseanu.ro şi Asociaţia pentru Dezvoltare şi Promovarea Tinerilor din România –  sucursala judeţeană Călăraşi.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

1 × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.