Filipescu aruncă piatra: “Raluca Surdu a dat dovadă de neimplicare totală”

0
41

,,Raluca Surdu a dat dovadă de o neimplicare totală, atât în turul 1, cât şi în turul 2 al alegerilor prezidenţiale”, a declarat şeful liberalilor călărăşeni, lăudându-l în acelaşi context pe  senatorul Iulian Dumitrescu.  “În schimb, senatorul Iulian Dumitrescu şi-a făcut treaba aşa cum a putut, în cele două colegii, 4 şi5. E foarte greu să duci în cârcă cele două colegii. Şi acest lucru s-a văzut. Acolo, Ponta a obţinut peste 30 de puncte procentuale, faţă de candidatul nostru Iohannis. În privinţa celorlalţi parlamentari nu fac niciun reproş. În celelalte colegii, diferenţa a fost de numai câteva procente. Singura problemă este că n-am câştigat Călăraşiul!”, a  afirmat  Răducu Filipescu.

Reacţia deputatei Raluca Surdu nu a întârziat să apară, parlamentarul reproşându-i, la râdul său, lipsa de susţinere a liderului Răducu Filipescu vizavi de problemele întâmpinate în localităţile lor de primarii din Colegiul 5.

Raluca Surdu: “Nici noi, cei care reprezentăm Colegiul 5 nu am siţit în ultimii 2 ani un sprijin şi o implicare reală a preşedintelui CJ în problemele comunităţii”

“Implicarea mea şi a primarilor din Colegiul 5 a fost una corectă şi echilibrată, în limita posibilităţilor noastre. Trebuie să subliniez că nici noi, cei care reprezentăm Colegiul 5 nu am siţit în ultimii 2 ani un sprijin şi o implicare reală a preşedintelui Consiliului judeţean Călăraşi în problemele comunităţii întregului colegiu”, a decralat deputata Raluca Surdu, mărturisind totodată că îşi doreşte să fie apreciată de cetăţenii din colegiu, de colegii săi parlamentari şi nu aşteaptă laude din alte direcţii.

Divergenţele dintre Răducu Filipescu şi deputata Colegiului 5 sunt ceva mai vechi, prin vară liderul PNL declara că Raluca Surdu nu poate prelua şefia PNL Olteniţa pe motiv că este femeie.

„O femeie conducător la Olteniţa stă singură în sediu. Şi asta pentru că olteniţenii gândesc altfel, se consideră bucureşteni, trece Magheru pe la ei, au nişte farafastâcuri…”, argumenta atunci, Filipescu. În replica, Raluca Surdu i-a transmis şefului PNL Călăraşi: “Recunosc, m-a surprins declarația domnului Filipescu, mai ales că ea vine din partea unui președinte de filială PNL. Eu credeam că noi, liberalii, prețuim la fel de mult femeile, cum prețuim și bărbații. Că avem la fel de multă încredere în femei, cum avem și în bărbați.”

Citeşte şi:

http://www.editia.ro/articole/raluca-surdu-nu-poate-fi-sefa-organizatiei-pnl-oltenita

http://www.editia.ro/articole/deputata-raluca-surdu-ii-da-replica-presedintelui-filipescu-eu-credeam-ca-noi-liberalii

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

seventeen + nine =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.