Diaconu – PSD: „Au venit şi au strigat în gura mare: „m..e Ponta!”

0
27

Şeful PSD Călăraşi, Dan Cristodor s-a arătat mulţumit de faptul că organizaţia judeţeană a obţinut un rezultat bun la alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie. "Îl felicit de domnul Klaus Iohannis pentru câştigarea alegerilor! Îi felicit şi pe contracandidaţii noştrii de la ACL pentru câştigarea alegerilor de la nivel naţional. Sper ca noul Preşedinte să colaboreze bine cu actualul Guvern pentru că am simţit cu toţii ca un Preşedinte să nu colaboreze aşa cum trebuie. Dacă noul Preşedinte îşi doreşte binele Românilor sper să aibă o relaţie bună de colaborare în beneficiul cetăţenilor. Am avut o echipă extraordinară. Rezultatele se văd. Noi am câştigat alegerile în Judeţ. În Judeţul Călăraşi alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat alegerile în toate Colegiile. Acest lucru ar trebui să-i dea de gândit domnului Preşedinte Răducu Filipescu. Asta înseamnă că şi în Judeţul Călăraşi se doreşte o schimbare", a afiormat Cristodor. 

Acesta şi-a exprimat nemulţumirea faţă de comportamentul neadecvat al celor care reprezintă ACL-ul pe plan local. "În seara alegerilor, cei de la ACL Călăraşi au avut un exces de bucurie venind la sediul nostru cu anumite injurii, nu vreau să reproduc cuvintele urâte. Dedest ceea ce au făcut şi nu sunt de acord cu modul lor de exprimare. Nu este normal să înjuri", a mai spus Cristodor. 

 

Secretarul executiv al PSD Călăraşi, Virgil Diaconu a fost mai "liber" în exprimare şi a reprodus ceea ce le-a transmis şeful PNL Călăraşi în seara alegerilor. "Eu nu sunt atât de elegant precum Preşedintele meu. Vreau să vă spun şi ce a spus Filipescu în seara alegerilor. Acesta n-a fost singur, ci însoţit de domnul Dinulescu, o doamnă directoare de la Protecţia Copilului… am uitat cum o cheamă, şi mai mulţi cunoscuţi. Au venit şi au strigat în gura mare: "M… Ponta! Ne-a arătat degetul din mijloc la toţi. A aruncat cu nişte sticle în curtea PSD Călăraşi… Vreau să-i reamintesc domnului Filipescu faptul că în 5 ani de zile o singură dată ne-au "bătut". Mă refer la Europarlamentare. Am avut 1 – 0 la Europarlamentarele din 2009, 2 – 0 la turul I cu Geoană, 3 – 0 la turul II cu Geoană, l-am bătut în ambele tururi la prezidenţiale acum. Din punctul meu de vedere, Filipescu este o "motoretă", a declarat Virgil Diaconu.    

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.