Surse: „Filipescu l-ar fi trădat pe Iohannis!„

0
61

Vestea a picat în creierii nopții: diferența dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis s-a dus la 10 procente. În laboratorul PDL din Modrogan 22, unde se numărau voturile, au venit și primele vești: 4 grei liberali au trădat și au jucat cu PSD.

În acel moment totul a devenit mult mai limpede și s-a explicat de ce nu s-a obținut scorul anticipat. Cei de la ACL pronosticau un scor de 38-32, pentru Victor Ponta. Surse din conducerea ACL ne-au explicat că diferența a venit pe trădare, pentru că două procente au plecat de la ACL către PSD și așa s-a ajuns la un ecart de 10%.

1. Primul nume de pe lista trădătorilor este baronul PNL de Hunedoara, Mircea Moloț. Se pare că acesta a avut o poliță de plătit lui Klaus Iohannis. Într-o ședință, înainte de campania electorală, Klaus Iohannis i-a spus în față lui Moloț că trebuie să părăsească partidul pentru că are probleme penale și ACL nu-l poate apăra.

2. Al doilea nume pe lista trădătorilor este Ruducu Filipescu șeful filialei Călărași. Acesta a trădat din același motiv ca și Mircea Moloț: Iohannis i-a spus că trebuie să părăsească partidul. De menționat: la Călărași PNL obținuse cel mai bun scor din țară la europarlamentare și a bătut PSD-ul.

3. Al treilea nume pe lista trădătorilor a fost identificat Vasile Mustățea, președintele liberal al CJ Giurgiu. Părăsit de primari și cu majoritatea pierdută în CJ Giurgiu, se pare că Mustățea a făcut jocurile PSD pe plan local, pentru că a luat doar 15%.

Citește tot materialul pe www.stiripesurse.ro

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

five × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.