VIDEO / Dan Drăgulin: „Ce ați făcut domnule Filipescu în ultimii doi ani?„

0
62

Primarul Dan Drăgulin a intrat fără să vrea într-un război declanșat chiar de foștii săi colegi din PNL Călărași. Proaspăt intrat în partidul lui Gabriel Oprea (UNPR), Dan Drăgulin a devenit o „țintă„ a fostului său partid susținut la Călărași de Răducu Filipescu, președintele CJ Călărași. La doar câteva zile înainte de campania electorală, la Călărași au apărut mai multe flyere în care ACL-ul îl acuză pe actualul primar că a cheltuit banii nejustificat. Pe prima pagină a flyerelor apare candidatul ACL la președinția României, Klaus Iohannis, iar în interiorul acestora apar câteva imagini cu ceea ce n-a făcut Dan Drăgulin și anumite texte în care spune că CJ. Călărași l-ar fi ajutat pe edilul Drăgulin cu anumite sume de bani pentru proiecte. Pe ultima pagină a flayerului apare șeful CJ Călărași, Răducu Filipsescu, acesta venind cu niște promisiuni deșarte referitoare la „extinderea și reabilitarea noii rețele de apă„. În urma acestor flyere a început „războiul„. 

„Am crezut că prin tăcerea pe care v-am spus că o să o am din prima zi de când am plecat de la PNL este înțeleasă în adevăratul sens al cuvântului. Deși am purtat o discuție cu domnul președinte prin care i-am spus că din punct de vedere constituțional vom colabora, pentru că așa este normal, am mai spus și că fiecare este bine să-și vadă de drumul său fără a ne ataca. Cu toate acestea, am ajuns să particip într-o campanie electorală cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis, printr-un flyer pe care nu-i văd rostul„, mai spune Drăgulin. 

„Esența acestui pliant relevă faptul că disperearea și…. vă rog mult de tot să rețineți disperarea este transformată în minciună. (…) Ceea ce dânsul arată în aest pliant demonstrează că politica sau promovarea de imagine de cele mai multe ori este făcută nu arătând ce ai făcut tu… și pun o întrebare retorică: ce ați făcut domnule Filipescu în ultimii doi ani„, a mai spus Drăgulin.

În cadrul conferinței de presă, edilul Drăgulin a venit și cu anumite argumente despre felul cum s-au cheltuit banii publici pe proiectele implementate de Primăria Municipiului Călărași!

Vezi mai jos -video – declarațiile primarului!   

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

1 × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.