Ca să vezi! Parlamentarii, invitaţi la creditele preferenţiale ale Raiffeisen Bank

0
57

Legile venite în sprijinul consumatorilor din România fie stagnează în sertarele Parlamentului, cum este cazul legii insolvenţei persoanelor fizice, fie parlamentarii se întrec în proba de măcelărit-proiecte legislative-viteză, cum este cazul legii 193/2000. Lista acestor iniţiative este „generoasă” şi cu această ocazie aflăm şi de ce parlamentarii fluieră la stele când vine vorba să-i ajute pe români. „Aleşii” sunt şi preferaţii băncilor, în materie de credite. Situaţia este simplă: senatorul sau deputatul contractează un credit, evident în regim preferenţial, iar din acest moment, compromisul fiind făcut, nu mai poate sări în sprijinul consumatorilor. Nu că ar fi foarte interesat şi în alte situaţii, dar vorbim acum strict de o procedură. Legat de contractul „preferenţial” cu banca, parlamentarul se leagă singur la mâini, iar starea de dominaţie a băncilor în mijlocul Parlamentului României este o misiune îndeplinită, ceea ce confirmă lobby-ul bancar, acuzat de asociaţiile pentru protecţia consumatorilor.

Aşa cum se vede în poza ataşată, „promoţiile creditelor de nevoi personale” ajung prima dată la mail-ul Senatului. Informarea merge mai departe la fiecare senator şi, evident, se găsesc viitori clienţi.

Dar, pentru procedura exactă a „promoţiilor”, a fost nevoie de o discuţie cu reprezentantul Raiffeisen, Responsabil Clientela Canale Alternative, Regiune Retail Bucuresti, Iulia Alexandra Manole. Evident, numele Cristian Munteanu şi recomandarea din partea Senatului, din fişierul audio ataşat, sunt date false, necesare pentru a demonta ceea ce românii habar nu au: cum sunt invitaţi senatorii la “promoţiile creditelor de nevoie personale” şi de ce vom avea în continuare legi ca şi până acum. Adică, proaste.

Ascultă convorbirea aici: http://flagrantdelict.ro/2014/10/27/bomba-cum-sunt-cumparati-alesii-de-banci-iar-alegatorii-habar-n-au-senatorii-invitati-la-promotiile-creditelor-de-nevoi-personale-ale-raiffeisen-bank-audio/

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

nine + fifteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.