„Big Brother” de alegeri: Românii care s-au săturat să le fie furate voturile

0
44

În data de 2 noiembrie, dar și în turul al doilea al alegerilor prezidențiale dacă acesta va exista, sibienii vor acționa ca observatori independenți acreditați din partea unor organizații neguvernamentale și vor merge în secțiile de votare pentru a supraveghea modul în care se desfășoară alegerile.

„Suntem încredințați că o democrație adevărată se poate dobândi și păstra doar prin contribuție civică voluntară. Simțul și datoria civică sunt esențiale în dobândirea unei democrații reale, nu doar de fațadă. Dacă dezastrul ultimilor 25 de ani se va prelungi, măcar noi cei ce ne implicăm vom avea conștiința împăcată că ne-am făcut datoria să încercăm printr-o atitudine proactivă să ridicăm puțin standardele societății noastre și în loc să îmbrățișăm disperarea, frustrarea și să plecăm din țară cum au făcut-o atâția și atâția tineri, am ales să credem că mai este încă speranță pentru aceasta și pentru noi ca popor. E vorba de o atitudine civică, de un exercițiu democratic, ceva din care să putem învața, contribuind în același timp la buna desfășurare a alegerilor prezidențiale", spune Andrei Miftode, reprezentantul acestui grup civic informal.

Citiţi mai mult pe: https://ro.stiri.yahoo.com/%E2%80%9Ebig-brother%E2%80%9D-de-alegeri–rom%C3%A2nii-care-s-au-s%C4%83turat-s%C4%83-le-fie-furate-voturile-123632457.html

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

10 − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.