Foto – Super Dunărea! Super handbal! Super antrenor la Călăraşi!

0
50

Noul antrenor al Naţionalei, Aihan Omer a demonstrat că are caracter. Selecţionerul s-a ţinut de cuvânt şi nu ne-a lăsat cu ochii în soare atunci când a primit oferta de a antrena echipa Naţională a României. Omer a rămas şi la Călăraşi să pregătească echipa locală AHC Dunărea Călăraşi. Acesta este cel mai important aspect al echipei de pe malul Borcei. Aihan Omer este cheia succesului din partida de aseară cu Minaur Baia Mare din campionatul Ligii Naţionale de handbal masculin. Ştie să-şi monteze elevii, are carismă, a făcut şi face performanţă cu o echipă nouă în acest eşalon. Şania & Co, au câştigat un meci foarte important într-o atmosferă cum n-a mai fost la Călăraşi. Poate ceva asemănător cu partida din prima etapă, HCM Constanţa. 

Aseară, publicul călărăşean a fost la înălţime. Sala polivalentă de la Călăraşi a fost arhiplină. Mulţi n-au avut loc şi au stat pe treptele sălii. Un public fenomenal care merită toată aprecierea. Călărăşenii şi-au susţinut favoriţii într-un mod exemplar. Pe teren, Şania, Gavriloaia şi ceilalţi "cavaleri" ai lui Omer au făcut spectacol. Prima repriză a fost nedecisă. 11 – 11 s-a terminat prima parte a meciului. Echipa oaspete nu s-a gândit că în repriza secundă călărăşenii aveau să producă marea surpriză. Cu un Alin Şania în zile mari, călărăşenii s-au năpustit spre poarta adversă şi au reuşit să ridice publicul din sală în picioare. Practic, finalul meciului a fost senzaţional pentru Călăraşi. AHC-ul a reuşit să se desprindă de Minaur şi să învingă cu scorul de 26 – 23. În urma acestui rezultat călărăşenii au urcat pe podium, locul 3 cu 15 puncte la 3 distanţă de liderul Minaur Baia Mare. 

Acum putem spune că la Călăraşi avem o echipă de handbal adevărată cu nişte jucători de mare performanţă. Un antrenor foarte bun care merită respectul nostru. Comunitatea locală se poate mândri cu această echipă care ne reprezintă în primul eşalon handbalistic al ţării. Să învingi HCM-ul, acum Minaur este o performanţă de zile mari. Victorii care vor rămâne în istoria sportului călărăşean. Primarul Dan Drăgulin este în culmea fericirii. Aseară, edilul, un împătimit al handbalului, a avut cea mai mare realizare în domeniul sportiv pe plan local. El este omul care l-a convins pe antrenorul Aihan Omer să rămână şi la Călăraşi. Şi rezltatul acestui demers le-a fost oferit aseară în sala Polivalentă călărăşenilor.  

Echipele: 

AHC Dunărea Călăraşi: Tsap, Zacaciurin-3 (goluri), Săulescu, Nicolae-1, Mateaş, Gavriloaia-4, Coveianu, Şania-8, Mitrea-1, Braznuyk, Soldănescu, Bulov-6, Kumogorodskyy-1, Gurkovsky-2, Andrei, Voinea.

Antrenor: Aihan Omer.

Minaur Baia Mare: Pop, Popescu-1 (gol), Grasu-1, Busecău, Tatai, Huta, Pribanc-1, Fotache, Malmagro-1, Mihai-1, Martines-4, Milas-4, Nikola-3, Sabău, Stegavik-3, Bera-4. 

Antrenor:Lars Walther. 

Arbitru A- Dinu Sorin, B-Dinu Costel (Bucureşti)

 

Rezultate – etapa a 8-a: 

DINAMO BUCURESTI 26:20 AHC POTAISSA TURDA

STIINTA MUNICIPAL DEDEMAN BACAU 26:21 ENERGIA LIGNITUL PANDURII TARGU JIU

CSU SUCEAVA 30:27 HC VASLUI

HCM CONSTANTA – a stat.

POLI TIMISOARA 22:24  STEAUA ALEXANDRION BUCURESTI

CSM BUCURESTI 27:20 HC ODORHEI

AHC DUNAREA CALARASI 26:23 HCM MINAUR BAIA MARE

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

5 × four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.