La Călărași / Poliția Rutieră a dat 363 de sancţiuni

0
55

La activităţile efectuate pe raza judeţului Călăraşi de către poliţiştii rutieri şi cei de la ordine publică din cadrul structurilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au fost folosite toate autovehiculele dotate cu aparate destinate supravegherii traficului rutier şi măsurării vitezei de deplasare.

Poliţiştii au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere, salvarea de vieţi omeneşti, pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi pentru conştientizarea conducătorilor auto asupra pericolului pe care-l reprezintă viteza excesivă.

Oamenii legii au aplicat 363 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 6 infracţiuni, dintre care 4 la regimul circulaţiei rutiere, au reţinut 9 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Pentru depăşirea limitelor de viteză, poliţiştii au aplicat 189 de sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 77.850 lei.

Exemple:

– Pe DN 3A, în afara localităţii Dragalina, poliţiştii l-au depistat pe B. Ionel, de 35 ani, din comuna Perişoru, judeţul Călăraşi, care conducea un autoturism, cu o viteză de 136 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional.

            – Pe DN 3, pe raza comunei Tămădău Mare, a fost depistat S. Niculae, de 38 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere şi având o concentraţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta va fi cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

2 × four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.