FOTO / Nici în nouă – Juventus n-a putut să bată Dunărea!

0
24

Dunărea Călărași a reușit să smulgă un punct muncit din deplasarea de la Juventus. Cu un arbitraj ostil și un teren impracticabil, elevii lui Ion Răuță și-au făcut bine jocul, reușind astfel ca după cele 90 de minute de joc să rămână pe prima poziție a clasamentului la egalitate cu Delta Tulcea și Juventus.

Dunărea a jucat în 9 după eliminările lui Chirea și V. Petre, ambele, în partea secundă a meciului. Dunărea a avut câteva ocazii dar nu suficient de multe încât să modifice tabela. Juventus a avut ambiție spre finalul partidei dar trupa lui Eugen Trică n-a putut sparge barajul format de „cavalerii„ lui Răuță.

Eliminarea lui Chirea a venit pe fondul unui fault însă înainte de cartonașul roșu acordat cu ușurință jucătorului călărășean, centralul nu a eliminat un fotbalist al gazdelor la un fault clar asupra lui Bodo Kanda, scăpat singur cu portarul. Ce-a de-a doua eliminare o putem pune pe seama faptului că tehnicianul Răuță a riscat. Victor Petre primise un galben pentru proteste din postura de rezervă, iar la introducerea sa pe teren după 2 minute a plecat la vestiare pentru că a primit și al 2-lea galben în urma unui fault. Într-un final, Dunărea a obținut ce și-a propus. N-a pierdut la Juventus și a scos un punct cu una dintre favoritele la promovare. Etapa viitoare, pe 17 octombrie la Călărași vine Metaloglobus. 

Balaci a criticat arbitrajul

Legenda clubului U. Craiova, Ilie Balaci a fost prezent la meciul din Colentina. Balaci a criticat arbitrajul și chiar i-a dat lecții tușierului aflat pe partea cu tribuna oficială a stadionului. „Când e mingea la ei nu mai este offside!„, a strigat Balaci la asistentul adormit la o fază la care Dunărea a recuperat un balon pe faza de atac a celor de la Juventus.  La meciul de la Juventus a mai fost prezent și fostul dinamovist, Ion Moldovan, omul care l-a adus la Dunărea pe Bodo Kanda. 

Galeria „VIP-urilor„

Echipa de pe malul Borcei a fost susținută la meciul cu Juventus de aproximativ 30 de suporteri plecați cu un autocar pus la dispoziție de Consiliul Județean Călărași. Pe lângă fanii echipei călărășene, la București au mai fost prezenți și oficialii Dunării: Viorel Ivanciu, Costică Ștefan, Ion Runcu, Daniel Ștefan, Cristi Ivanciu dar și unul dintre cei mai importanți susținători, președintele CAS, Marian Dinulescu. Nici șeful Asociației Județene de Fotbal, Călărași, Dorinel Dincă n-a ratat meciul. 

 

SERIA II
Gloria Popeşti Leordeni – Viitorul Axintele  1-1
Cr. Dinu (55) / M. Luca (90+4 – pen.)
CS Tunari – Viitorul Domneşti  4-2
Ilin (2), E. Vlad (21), Vleoangă (71), Cr. Panait (90+3) / G. Dumitrescu (37, 87)
Callatis Mangalia – Metaloglobus Bucureşti 0-1
Cardas (89)
Juventus Bucureşti – Dunărea Călăraşi 0-0
Metalosport Galaţi – Dinamo II Bucureşti     2-3

C. Blănaru (26), A. Mihu (30) / I. Stan (32), Tîrcoveanu (62), M. Petre (85)
Delta Dobrogea Tulcea – Voinţa Snagov     5-1
Cl. Dragu (1, 3, 67), N. Creţu (11), Negruţ (85) / Florea (60)
Oţelul II Galaţi – Înainte Modelu 1-4
C. Stoian (67) / Cr. Dumitrescu (10), Huzuneanu (17), Ed. Tănase (77), Giugiumică (88)

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

3 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.