Handbal – Drăgulin: „Aihan Omer poate antrena şi la Călăraşi”

0
27

Echipa masculină de handbal, AHC Dunărea Călăraşi care reprezintă oraşul nostru în Liga Naţională îl poate pierde pe unul dintre cei mai galonaţi tehnicieni în acest domeniu. Aihan Omer şi-a dat acordul pentru a prelua echipa Naţională a Romîniei până în 2017. Edilul oraşului Călăraşi, omul care practic l-a adus pe Omer antrenor la echipa de pe malul Borcei spune că tehnicianul poate pregăti şi echipa călărăşeană în paralel cu Naţionala. "Voi purta o discuţie cu Aihan şi sunt sigur că poate antrena şi Dunărea. Vă dau mai multe detalii la momentul respectiv", a spus Drăgulin în exclusivitate pentru www.editia.ro   

Aihan Omer a mai antrenat echipa naţională între anii 1994-2003 şi 2007-2009, iar obiectivul acestuia este calificarea la următorul Campionat Mondial. Antrenorul a fost suspendat 5 ani de Federaţia Internaţională, după implicarea în cazul mitei pentru arbitrii danezi de la meciul cu Muntenegru, din play-off-ul CM din 2009, pedeapsa expirîndu-i pe 6 august 2014.

Aihan Omer a declarat în momentul când a venit la Călăraşi faptul că: "vreau să reuşesc la Călăraşi ceea ce am reuşit la Reşiţa! Sper să nu fie ceva de moment”. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

five × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.